Netoli Akademijos į dangų pakilo dideli dūmų kamuoliai | Kas vyksta Kaune

Netoli Akademijos į dangų pakilo dideli dūmų kamuoliai

Skaitytojo nuotr.

Penktadienio pavakarę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie didelį gaisrą netoli Nemuno, ties Česlovo Radzinausko tiltu. Ugniagesių duomenimis, čia užsidegė žolė ir krūmai, kurie pradėjo smarkiai rūkti.

[galerija kiek=”4″]

Kaip matyti portalą pasiekusiose nuotraukose, upės pakrantę nuklojo tirštų baltų dūmų uždanga. Gaisro ženklai buvo gerai matomi važiuojant A5 magistrale ir kertant Nemuną Č. Radzinausko tiltu.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad Marvelėje, netoli vandens valymo įrenginių, užsidegė žolė ir krūmai.

Į nelaimės vietą šiek tiek po 19 val. išsiųsta viena autocisterna su keturių ugniagesių brigada. Apie nukentėjusius žmones duomenų kol kas nėra.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad kovo 31 d. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pareigūnai šalyje pradėjo rengti reidus populiariose gyventojų susibūrimo vietose. Žmonės garsiakalbiais informuojami apie karantino sąlygų laikymąsi bei gaisrų prevenciją atvirose teritorijose.

„Kadangi pastaruoju metu šalyje padidėjo žolės gaisrų skaičius, reidų metu bus siekiama atkreipti gyventojų dėmesį į šią problemą ir informuoti juos apie šių gaisrų pavojų“, – rašyta departamento pranešime žiniasklaidai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA