Dvi valandas „Omniva“ siuntų laukę kauniečiai liko tuščiomis (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Dvi valandas „Omniva“ siuntų laukę kauniečiai liko tuščiomis (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojų nuotraukos, jog šiuo metu, Akademijoje susibūręs nemažas žmonių ratas. Nors karantino metu taip elgtis draudžiama, pasirodo, jog būrys susirinko ne šiaip sau. Anot skaitytojo, čia žmonės susirinkę dėl savo siuntų, kurias turėjo išdalinti „Omniva“ siuntų tarnyba.

Skaitytojai dalinosi vaizdais iš vietos. Sakė, jog laukti teko 2 valandas, o kai kurie liko net negavę savo siuntinių, nes kurjeriai, esą išvažiavo visa valanda anksčiau.

SMS iš Omniva / Skaitytojos nuotr.

„Omniva nedalina siuntų. Nors parašyta žinutėje, kad iki 20 val. Dabar gražus masinis susibūrimas Akademijoje prie „express market. Žmonės laukė 2 val. dabar tiesiog sugalvojo išvažiuot kažkodėl. Koks 50 žmoniu laukė siuntų eilėje“, – rašė skaitytojas.

Nors žinutėje nurodyta, jog siuntas žmonės galės atsiimti iki 20 valandos, tačiau susirinkusieji pasijuto apgauti – autobusiukai, turėję išdalinti siuntas išvažiavo visa valanda anksčiau.

„Omniva“ nesilaiko savo žodžio. Pralaukėm dvi valandas, apsisuko ir išvažiavo apie 19 val., kai siuntas privalėjo išduoti iki 20 val.“, – komentavo keblioje situacijoje atsidūrusi skaitytoja.

Kita skaitytoja pasidalino vaizdo įrašu, kuriame matyti didelė eilė žmonių, ir panašu, jog karantino taisyklės nesiburiuoti ir laikytis nuo žmonių atokiau šiuo laikotarpiu šioje situacijoje negaliojo.

„Kas vyksta Kaune“ išsiuntė užklausą „Omniva“ atstovams, kai gausime įmonės komentarą, tekstą papildysime.

Papildyta balandžio 10 dieną 11.41 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė „Omniva“ generalinis direktorius Simonas Bielskis, visoje Lietuvoje yra 300 „Omniva“ paštomatų, t. y. 34 tūkst. skyrelių, į kuriuos dedamos siuntos. Pasak jo, šiomis ekstremaliomis rinkos sąlygomis dėl drastiškai išaugusio apsipirkimo masto, paštomatai tampa perpildyti ir siuntos „stoja“ į eilę.

„Siekdami pristatyti siuntas kaip įmanoma greičiau, pradėjome testuoti kurjerio budėjimus prie paštomato. Klientus iš anksto informuojame apie prie paštomato budintį kurjerį ir atvykus atsiimti siuntos prašome laikytis 2 m atstumo bei nesibūriuoti kaip to reikalaujama“, – teigė S. Bielskis.

„Balandžio 9 d. kurjeriams budint prie paštomatų Kėdainiuose ir Kauno regione policijos pareigūnų buvome paprašyti nutraukti budėjimus. Visus tolesnius budėjimus Kaune taip pat prevenciškai nutraukėme, kol bus gautos tolesnės oficialios ir detalesnės rekomendacijos kaip vertinti reikalavimus iš policijos dėl budėjimų vykdymo bei saugumo užtikrinimo. Siekiame klientams suteikti visas paslaugas, bet saugumas ir sveikata mums yra didžiausias prioritetas“, – komentare portalui dėstė S. Bielskis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA