Ilgąjį Velykų savaitgalį keičiasi „Lietuvos pašto“ darbo laikas | Kas vyksta Kaune

Ilgąjį Velykų savaitgalį keičiasi „Lietuvos pašto“ darbo laikas

„Lietuvos pašto“ nuotr.

AB „Lietuvos paštas“ informuoja, kad per abi šv. Velykų dienas nedirbs nei vienas klientų aptarnavimo skyrius. Siuntos taip pat nebus pristatomos nei per kurjerius, nei „LP EXPRESS“ terminalais.

Šeštadienį paslaugos bus teikiamos įprastai, iš terminalų surinktos siuntos gavėjus turėtų pasiekti antradienį, rašoma „Lietuvos pašto“ pranešime žiniasklaidai.

„Per didžiąsias metų šventes paprastai antrą dieną dirbdavo prekybos centruose esantys pašto skyriai. Šiemet, atsižvelgiant į visas aplinkybes, priimtas sprendimas nedirbti. Tikimės, kad ir per šventes gyventojai liks namuose, o mūsų darbuotojams, kurie aptarnauja klientus skyriuose, o taip pat laiškininkams bei kurjeriams, bus proga pabūti šeimoje.

Šiuo metu kurjeriai atlieka milžinišką darbą – siuntų srautui išaugus beveik trigubai ir daugeliui vartotojų pirkimą atliekant e-parduotuvėse, aprūpina gyventojus būtinaisiais pirkiniais, tad laisvo laiko su artimaisiais lieka ne tiek ir daug“, – sako Lietuvos pašto skyriaus korporatyvinių reikalų departamento vadovė Vaida Budrienė.

Pašto skyriai darbą pradės antradienį. Atkreipiamas dėmesys, kad karantino laikotarpiu kai kurių skyrių darbo laikas buvo sutrumpintas. Išsamesnė informacija pateikiama Lietuvos pašto interneto svetainėje. Kurjeriai savo darbą tęs nuo antradienio.

Gyventojus Lietuvos paštas skatina naudotis siuntų savitarnos terminalais bei internetine savitarnos sistema. Terminalai yra pats saugiausias būdas siųsti ir gauti siuntas, nes eliminuojamas žmogiškasis kontaktas. Taip pat tai ir labai patogu, nes siuntą galima pasiimti ir išsiųsti bet kuriuo patogiu metu, nes terminalai veikia 24/7.

V. Budrienė primena, kad naudojantis siuntų savitarnos terminalais itin svarbus siuntos atsiėmimo greitis – kuo greičiau atsiimama siunta, tuo greičiau savo siuntą gauna kitas, tad prašoma būti supratingais ir siuntą atsiimti kaip galima greičiau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA