Sujudimas prie Šilainių „Šilo“: važiavo ir policija, ir medikai su apsauginiais kostiumais | Kas vyksta Kaune

Sujudimas prie Šilainių „Šilo“: važiavo ir policija, ir medikai su apsauginiais kostiumais

Skaitytojos nuotr.

Trečiadienio pavakarę tikru specialiųjų tarnybų epicentru tapo Baltų prospekte esanti parduotuvė „Šilas“. Čia portalo skaitytojai pastebėjo su apsauginėmis aprangomis atvykusius medikus. Tarnybų duomenimis, užfiksuoti du įvykiai – vagystė ir galimas konfliktas, kurio metu vyras į veidą gavo ašarinių dujų dozę.

[galerija kiek=”4″]

„Gal žinote, kas nutiko prie „Šilo“ Baltų prospekte? Mašinoje kažkas sėdėjo, bet ar išsivežė, nežinau. Prisistatė ir policija, kai fotografavau, jie buvo išvažiavęs, paskui grįžo“, – prieš 18 val. pasakojo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnysis gydytojas portalui patvirtino, kad gautas kompleksinis iškvietimas – vyko ir policija. Incidento aplinkybės neaiškios, apie 40 metų amžiaus vyrui pagal pranešimą kažkas pripurškė ašarinių dujų.

Medikų duomenimis, nukentėjusysis skundėsi galvos skausmu, svaigimu. Nežinoma, koks konfliktas įvyko. Į gydymo įstaigą vykti jis atsisakė ir išvežtas nebuvo, paliktas incidento vietoje.

Greitosios brigados, nurodė pašnekovas, iš esmės dabar į visus iškvietimus važiuoja su pilnais apsauginiais kostiumais. “Šiuo atveju, įvykis viešoje vietoje, nebuvo informacijos, ar vyras grįžęs iš užsienio, galbūt turėtų būti saviizoliacijoje. Dėl to saugotis privalu, vykstame su pilna apranga“, – aiškino pamainos vyresnysis gydytojas.

Tuo metu Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariato budėtojai panašiu metu fiksavo kitokį iškvietimą. Pareigūnų žiniomis, 17.03 val. gautas pranešimas, kad prekybos centre „Šilas“ sulaikytas prekes pasisavinti bandęs nepilnametis. Jį pričiupo ir pareigūnus iškvietė apsaugininkas.

Prasižengėlis buvo perduotas tėvams. Apsauginio sulaikomas nepilnametis, tiesa priešinosi, tačiau dėl šio incidento medikai kviesti nebuvo. Apie nuo ašarinių dujų nukentėjusį asmenį policija duomenų neturi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA