KIKA pirkėjams Kaune dovanoja dezinfekcinį skystį paviršiams valyti | Kas vyksta Kaune

KIKA pirkėjams Kaune dovanoja dezinfekcinį skystį paviršiams valyti

Organizatorių nuotr.

Nors karantino metu daugelis parduotuvių nedirba, KIKA ir toliau tęsia veiklą, kad gyvūnams netrūktų maisto, kraiko ir kitų būtiniausių prekių. Pasirūpinta visomis pagrindinėmis ir papildomomis priemonėmis klientų ir darbuotojų saugumui užtikrinti.

Negana to, augintinių šeimininkai, apsilankę ir apsipirkę KIKA parduotuvėse Kaune gaus praktišką dovaną – dezinfekcinį skystį paviršiams valyti.

„Džiaugiamės, kad gyvūnų mylėtojai nepamiršo savo augintinių – rūpinasi sauso maisto, konservų, kraiko atsargomis bei priemonėmis nuo erkių. Norime, kad ir jų šeimininkai jaustųsi saugiau, šiuo neramiu laikotarpiu. Todėl nusprendėme visiems, apsipirkusiems parduotuvėse KIKA Kaune už 15 eurų, padovanosime 5 litrus dezinfekcinio skysčio ANOLIT ANK.

Pirkėjams, kurie mūsų parduotuvėje išleis 20 eurų ar daugiau, papildomai padovanosime daugiafunkcinę priemonę „Tauro Pro Lineׅ Pure Mist“ – apie rūpestį klientais ir jų augintiniais pasakojo KIKA tinklo vadovė Lolita Bareikienė.

Klientams dovanojamas ANOLIT ANK – tai saugi, neutrali priemonė, pagaminta iš vandens ir valgomosios druskos elektrocheminės aktyvacijos būdu. Šis dezinfekcinis skystis išsiskiria antibakteriniu, antimikrobiniu, antivirusiniu, antigrybeliniu poveikiu, kuris įrodytas ir pagrįstas tyrimais.

ANOLIT ANK priemonę rekomenduojama naudoti įvairiems paviršiams valyti ir dezinfekuoti, pavyzdžiui: grindims, durims, rankenoms, laiptinėms, lauko kilimėliams, voniai, virtuvei.

Šį dezinfekcinį skystį ypač patogu naudoti – nuvalius tereikia palaukti, kol nudžius, papildomai valyti nereikia. Todėl jį saugiai galima naudoti namuose, kuriuose yra augintinių.

Taip pat KIKA klientams pristatoma „Tauro Pro Line Pure Mist“ – inovatyvi bekvapė priemonė, pagaminta elektrocheminės aktyvacijos būdu. Šio proceso metu gaunamas šarminis vanduo, kurio pH – 11,3. Ypatingomis savybėmis pasižyminti priemonė itin naudinga tiek augintiniams, tiek jų šeimininkams.

Šią priemonę galima naudoti augintinio akims, ausims valyti bei odai ir kailiui. Šarminis vanduo veikia antibakteriškai ir antimikrobiškai bei gali pagerinti naudojamų priemonių efektyvumą iki 7 kartų. Šią priemonę rekomenduojama naudoti kaip veido dulksną. Norint sustiprinti efektyvumą, galima naudoti kartu su šampūnu ar kondicionieriumi.

Taip pat „Tauro Pro Line Pure Mist“ rekomenduojama maišyti kartu su įvairiais natūraliais eteriniais aliejais ir taip pasigaminti antibakterinius purškiklius savo šeimai ir gyvūnams.

Parduotuvėse KIKA galima įsigyti įvairių eterinių aliejų, ultragarsinių kvapų difuzorių jiems garinti, taip pat – specialių aromaterapinių vaistinėlių, kurias sudaro natūralios priemonės – šarminis vanduo dezinfekcijai, eteriniai aliejai imunitetui stiprinti, kovai su pirmaisiais peršalimo simptomais ir apsaugai nuo įvairių virusų.

Rūpinkimės vienas kitu šiuo sudėtingu laikotarpiu ir būkime sveiki!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA