Darbuotojui patvirtinus koronavirusą, uždarytas Kaune esantis „McDonalds“ | Kas vyksta Kaune

Darbuotojui patvirtinus koronavirusą, uždarytas Kaune esantis „McDonalds“

R. Tenio nuotr.

Maistą išsinešti ruošiančios įstaigos karantino metu imasi papildomų saugumo priemonių, tačiau atsparios koronavirusui anaiptol nėra. „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija, kad dėl infekcijos uždarytas Pramonės prospekte esantis „McDonald’s“ greito maisto restoranas – bendrovės atstovai patvirtino, jog veikla nutraukta vienam iš darbuotojų susirgus koronavirusu.

Kaip pasakojo „Kas vyksta Kaune“ šaltiniai, Pramonės pr. 8 veikiantis „McDonald’s“ duris užvėrė antradienį, kai vienam ten dirbančių vaikinų diagnozuotas koronavirusas.

Įvažiavimas į užkandinę antradienio popietę išties buvo užtvertas mediniais padėklais, ant kurių pritvirtintas pranešimas apie nutrauktą restorano veiklą, išalkę kauniečiai kreipiami į Savanorių prospekto „McDonald’s“. Tokie patys skelbimai iškabinti ant aptarnavimo langelių ir restorano durų.

„McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimir Janevski „Kas vyksta Kaune“ pateiktame komentare patvirtino, kad Pramonės pr. 8, Kaune, esančio restorano darbuotojui balandžio 7 d. rytą buvo nustatytas koronavirusas.

„Bendradarbiaujame su atsakingomis valdžios institucijomis ir, vadovaudamiesi mūsų vidinėmis taisyklėmis, uždarėme restoraną, kad būtų atlikta nuodugni dezinfekcijos procedūra“, – informavo V. Janevski.

Jis pridėjo, kad bendrovė palaiko šiuo metu karantine esantį darbuotoją. Visų kitų, dirbusių toje pačioje pamainoje kaip ir užsikrėtęs kolega, buvo paprašyta laikytis karantino sąlygų namuose 14 dienų ir stebėti savo sveikatą.

Siekiant užtikrinti darbuotojų ir lankytojų saugumą, nurodė V. Janevski, Pramonės prospekto „McDonald’s“ vėl bus atidarytas atlikus visas reikiamas procedūras.

„Mes nuolat ir toliau bendradarbiaujame su atsakingomis institucijomis, kurios patvirtino, kad „McDonald‘s“ restoranuose yra atliekamos tinkamos procedūros, ir jas įvykdžius bus galima toliau saugiai tęsti veiklą“, – teigė įmonės generalinis direktorius Baltijos šalyse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA