Skaudi nelaimė Kauno centre: nuo Aleksoto tilto nukritęs žmogus neišgyveno (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Skaudi nelaimė Kauno centre: nuo Aleksoto tilto nukritęs žmogus neišgyveno (papildyta)

H. Skirgailos nuotr.

Vėlyvą antradienio popietę gautas pranešimas apie nelaimę Kauno centre, prie Vytauto Didžiojo (Aleksoto) tilto. Bendrojo pagalbos centro duomenimis, nuo tilto nukrito vyras.

Kaip nurodoma Bendrojo pagalbos centro pranešime, antradienį, 16.44 val., skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Karaliaus Mindaugo prospekte nuo Vytauto Didžiojo tilto nukrito vyras.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos.

Papildyta 17.27 val.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad medikai konstatavo vyro mirtį.

Incidento sūkuryje su fotoaparatu atsidūrusio Haroldo, kuris nelaimės metu teigė buvęs po tiltu, nuotraukose matyti visa gelbėjimo operacija.

„Nemačiau kryčio, bet girdėjau. Po maždaug 2 min. vyro galva jau nebeišniro. Pirmi pareigūnai atvyko po 7 min., gelbėtojai – po 9 min., su kateriu išplaukė po maždaug 9 min.“ – pasakojo liudininkas.

Ugniagesiai upės srovės tolokai nuneštą žmogų ištraukė ir Užnemunės gatvės pusėje perdavė medikams. Šie vyrą bandė gaivinti, netrukus prisistatė ir antroji greitosios medicinos pagalbos brigada tačiau pastangos buvo bevaisės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA