Kauno koronaviruso dienoraštis #10 | Kas vyksta Kaune

Kauno koronaviruso dienoraštis #10

Skaitytojų nuotr.

Praūžė dar viena karantino darbo savaitė, o akyli „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai toliau dalinasi vaizdais su pastebėjimais apie miesto gyvenimą. Kaip dviratininkas su automobiliu kovojo, apie neapsakomas eiles prekių atsiėmimo punkte, apie tai, jog karantino laikytis nusprendžia ne visi – panašu, kad tai jau visai ne naujiena – vieni sportuoja, kiti parduotuvėse būriuojasi.

[galerija kiek=”4″]

Dviratininkas – karatistas

Skaitytojas Vincas dalinasi šiurpinančiais vaizdais, kai į jį ir jo šeimą, dviratininkas bandė paleisti dviratį. Provokacija kelyje įvyko abiems vairuotojams nepasidalinus vienu keliu, nors šalimais buvo nutiestas ir dviračių takas.

„Šalia dviračių takas, o važiuoja keliu, kai tą patį darė ir kitoje gatvėje, sulaukė pasignalinimo, o tada ne juokais susinervino. Pradėjo vytis iki šviesoforo, norint išvengti kontakto ir nemalonumų, teko apsisukti ir grįžti.

Pilietis puolė su dviračiu priešais mašina, susidūrimo pavyko išvengti. Ne pats maloniausias atvejis, ypač kai šeima kartu. Reiktų pasisaugoti šito veikėjo, nes akivaizdžiai jis vykdo provokaciją ir nėra adekvatus. Duok durniui kelią… KET draudžia važiuoti keliu,0 jei šalia įrengtas dviračių takas“, – teigia skaitytojas Vincas.

[susije_video kurie=””]

Norint atsiimti prekes teks luktelėti

Kitas skaitytojas nori perspėti visus kitus, jog užsisakant prekių parduotuvėse, galite užtrukti ilgose atsiėmimo eilėse. Taip nutiko ir skaitytojui Germantui, kuris pranešė, jog eilėje teko laukti valandą laiko, o ką jau šnekėti, jog užsakymas atliktas prieš savaitę.

„Prie „Ermitažo“, Pramonės pr. belekas darosi. Ne tai, kad reikia ilgai laukti prekių užsakymo paruošimo, bet ir laukti 1 val. laiko eilėje. Užsakymas buvo pateiktas 03.27 ir tik šiandien gavau, kad galiu atsiimti, o eilė atsiimti užsakymą milžiniška.

Ir kai skambini į parduotuvę, tai ragelio nekelia. „Senukai“ per dvi dienas užsakymą pateikia. Atsiimti porą prekių turi laukti ilgas eilės, o ką kalbėt apie prekių suruošimą. Būtinai parašykite, kad žmonės žinotų ko tikėtis prieš užsisakant prekes“, – apie prailgusį prekių atsiėmimą pasakojo skaitytojas Germantas.

Eilės prie Ermitažo / Skaitytojo nuotr.

Šilainių sportininkai atsparūs visiems virusams

Skaitytoja Audra pastebi, jog sportininkams karantinas svarbiausias. Siekdami atlikti savo kasdienius pratimus, šie net policijos apvyniotas stop juostas esą nuplėšė.

„Tiesiogiai Šilainių parkas. Nudraskė stop juostas ir pradėjo sportuot. Taip kasdien, šiuo metu net ir prie audros. Jungiasi ir daugiau šiuo metu, jau trys“, – atsiųstus vaizdus komentavo skaitytoja.

Šilainių sportininkai / Skaitytojų nuotr.

Karantinas penktadienio apsipirkimui netrukdo

Kita skaitytoja atkreipė dėmesį, jog parduotuvių stovėjimo aikštelėse skirtumo karantinas nepadarė. Atsiųstuose vaizduose matyti beveik užpildyta „Maximos“ automobilių stovėjimo aikštelė.

„Maximoj belekiek mašinų, matosi, kad penktadienis, kaip ir ne karantino diena“, – rašė viena ištikimiausia skaitytoja Miglė.

Pilna „Maximos“ aikštelė / Skaitytojo nuotr.

Parengta pagal portalo „Kas vyksta Kaune“ bendruomenės narių informaciją.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Kauno koronaviruso dienoraštis – tai subjektyviomis skaitytojų nuomonėmis paremtas straipsnių ciklas, kuriame kviečiame kauniečius dalintis savo pastebėjimais. Portalo „Kas vyksta Kaune” redakcijos nuomonė nebūtinai sutampa su subjektyviomis skaitytojų nuomonėmis, iš kurių sudaromi dienoraščio įrašai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA