Dvi „Bolt“ naujienos Kaunui – gera ir dar geresnė | Kas vyksta Kaune

Dvi „Bolt“ naujienos Kaunui – gera ir dar geresnė

Organizatorių nuotr.

Reaguodama į rinkos pokyčius ir susiklosčiusią situaciją dėl koronaviruso protrūkio, lyderiaujanti pavėžėjimo paslaugų platforma „Bolt“ skelbia apie dviejų paslaugų startą Kaune: ragina kauniečius leistis į gurmaniškas keliones namuose, naudojantis maisto pristatymo į namus programėle „Bolt Food“, o nuo penktadienio – keliauti į darbą ar parduotuvę „Bolt“ elektriniais paspirtukais.

Kauno miesto savivaldybės atstovų teigimu, atsakingų įmonių iniciatyvos, prisidedančios prie miestiečių gerovės ir koronaviruso grėsmės mažinimo, per karantiną yra itin sveikintinos, rašoma „Bolt“ pranešime žiniasklaidai.

„Nebe pirmus metus „Bolt“ pristato kauniečiams patrauklias judėjimo mieste alternatyvas. Karantino laikotarpiu galioja visuotinė rekomendacija daugiau laiko leisti namuose, tad tikiu, kad čia žmonėms pasitarnaus naujoji maisto pristatymo paslauga, o tie, kam kelionės į darbą ar kitur yra neišvengiamos, įvertins paspirtukų privalumus. Svarbiausia – būti atsakingiems, važinėti saugiai ir tik pačiais būtiniausiais maršrutais“, – komentuoja Kauno vicemeras Andrius Palionis.

Pasak „Bolt“ Lietuvoje vadovo Andriaus Pacevičiaus, bendrovė nuolat plečia paslaugų spektrą visoje šalyje, todėl šios savaitės naujienos Kauno miestui prisidės prie gyventojų komforto užtikrinimo net ir tokioje neįprastoje karantino situacijoje, kai gyventojų veikla ir galimybės yra itin apribotos.

„Drauge su verslo atstovais startuojame su programėle „Bolt Food“, kuri siūlo pristatymą į namus net iš 50 skirtingų Kauno lokacijų. O iškelti koją iš namų kviečiame su „Bolt“ elektriniais paspirtukais – tai ne tik puiki automobilio ar viešojo transporto alternatyva, bet šiuo metu itin tinkama transporto priemonė laikytis rekomendacijų stabdant viruso plitimą“, – teigia A. Pacevičius.

„Bolt Food“ paslauga / Organizatorių nuotr.

„Bolt Food“ paruošė siurprizą naujiems vartotojams

„Atsižvelgdami į pasikeitusią rinką ir klientų lūkesčius, džiaugiamės, kad ne tik Vilniaus, bet ir Kauno gyventojams jau galime pasiūlyti maisto į namus pristatymo paslaugą su programėle „Bolt Food“. Maistas palankiomis kainomis bus teikiamas iš mylimiausių gyventojų kavinių ir restoranų“, – pabrėžia A. Pacevičius.

Be to, naujos paslaugos pristatymo proga vartotojams, užsisakantiems iš dviejų kilometrų spinduliu esančių restoranų, maisto atvežimas į namus nieko nekainuos.

Svarbu pabrėžti, kad plintant koronoviruso atvejams, „Bolt“ imasi visų saugumo priemonių ir užtikrina, kad ši paslauga bus vykdoma bekontakčiu būdu – be tiesioginio kliento ir kurjerio kontakto.

Šia „Bolt“ maisto į namus pristatymo platforma naudotis paprasta – klientams reikia tiesiog atsisiųsti programėlę „Bolt Food“. Atsižvelgiant į žmogaus buvimo vietą, ji pirmiausia nurodys tuos restoranus, iš kurių maistas būtų pristatomas greičiausiai.

„Bolt“ paspirtukų dezinfekcija organizatorių nuotr.

„Bolt“ elektrinių paspirtukų nuoma – arčiau namų

„Per karantiną gyventojų keliavimas mieste yra ribotas, jų pagrindiniai judėjimo taškai – į darbą arbą į maisto prekių parduotuvę. Dėl to šiais metais 100 Kaune startuojančių pirmųjų paspirtukų bus orientuoti į miestiečių patogumą ir išdėstyti gyvenamuosiuose rajonuose – arčiausiai namų. Paspirtuko atrakinimas kainuos 30 centų, o minutės kaina – 15 centų“, – pasakoja A. Pacevičius.

„Bolt“ didelį dėmesį skirs elektrinių paspirtukų higienai, todėl jie bus reguliariai valomi ir dezinfekuojami. Anot įmonės vadovo, siekiant imtis visų įmanomų apsisaugojimo priemonių, kovojant su klastingu virusu, yra tikimasi ir atsakingų visų vartotojų veiksmų.

„Šiuo sudėtingu laiku svarbu susivienyti ir rūpintis vieni kitų saugumu, todėl norime priminti, kad ir naudojantis paspirtuku derėtų paisyti higienos reikalavimų kiekvienam iš mūsų – raginame važiuoti su pirštinėmis ir dezinfekuoti rankas“, – akcentuoja A. Pacevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA