Kauno kultūra keliasi į virtualią erdvę – rodys spektaklius internete, vyks virtualūs renginiai | Kas vyksta Kaune

Kauno kultūra keliasi į virtualią erdvę – rodys spektaklius internete, vyks virtualūs renginiai

R. Tenio nuotr.

Prasidėjus dar vienai karantino savaitei toliau tęsiasi kultūrinio gyvenimo Kaune sąstingis. Dėl to daugelis kultūros įstaigų perkėlė savo veiklą į internetinę erdvę – miestiečiai gali apsilankyti virtualiose parodose, stebėti spektaklių įrašus ar susipažinti su kultūros paveldu. Kauno savivaldybė pranešime spaudai skatina miestiečius likti namuose ir pristato veiklų, kurios padės įveikti nuobodžią rutiną, sąrašą.

Kultūra į Namus – „Kaunas 2022“ – Facebook paskyroje Kaunas 2022 ambasadoriai dalinasi geriausių tinklalaidžių rekomendacijomis, atveria Kauno bienalės archyvą, siūlo plačią audioteką ir virtualios bibliotekos lentynas bei kviečia pajudėti namuose.

Kauno Vinco Kudirkos viešoji biblioteka savo internetinėje svetainėje kviečia skaityti elektronines knygas, žiūrėti filmus ir susipažinti su kultūros paveldu neiškeliant kojos iš namų.

Aplankyti virtualius miesto renginius ir Kaunoteką miestiečiai gali platformoje kultura.kaunas.lt

„Užsidaryk namuose – atsiverk pasauliui“, LRT mediatekoje galite rasti daugybė TV laidų, filmų, koncertų ir kito turinio.

Kviečia išvysti virtualias parodas bei spektaklius

Vilniaus tarptautinis kino festivalis „Kino pavasaris“ kviečia įsipatoginti ant sofos ir atrasti kiną namuose. Visą festivalio repertuarą galite rasti čia.

Teatras ONL1NE – Nacionalinis Kauno dramos teatras siūlo nerti į teatrą. Apsilankę teatro svetainėje rasite spektaklių garso ir vaizdo įrašus, reportažus bei virtualų turą po teatro erdves.

Kauno miesto kamerinis teatras kviečia stebėti nemokamas spektaklių įrašų transliacijas savo internetiniame portale.

Kauno miesto muziejus svetainėje www.kaunomuziejus.lt/ pristato virtualias parodas.

„Auros“ šokio teatras paruošė platformą, kurioje galite stebėti spektaklių įrašus bei sekti šokėjų darbą ir kūrybą namuose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA