Kauno pareigūnų sulaikyto tarnautojo karjera savivaldybėje baigta | Kas vyksta Kaune

Kauno pareigūnų sulaikyto tarnautojo karjera savivaldybėje baigta

BNS 2020/04/02 12:47
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienį Kėdainiuose neblaivus prie vairo sulaikytas ir Kauno pareigūnams kyšį siūlęs Kėdainių rajono savivaldybės darbuotojas pasiprašė atleidžiamas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, 1977-aisiais gimusio vyro vairuojamas automobilis „Ford“ buvo sustabdytas J. Basanavičiaus gatvėje apie 15 valandą.

Automobilio vairuotojui nustatytas 2,98 promilės girtumas. Siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės jis policijos pareigūnams pasiūlė 50 eurų kyšį.

Kėdainių rajono savivaldybės administracijos direktorius Arūnas Kacevičius ketvirtadienį teigė patenkinęs vyresniuoju civilinės saugos specialistu dirbusio vyro prašymą ir atleidęs jį iš darbo.

„Oficialios informacijos iš policijos dar nesame gavę, turime tik neoficialią informaciją ir tai, ką jis pats papasakojo. Jis prisipažino, parašė prašymą ir nuo vakar dienos išėjo iš darbo. To, ką jis papasakojo, jau užteko jį atleisti iš darbo“, – BNS sakė A. Kacevičius.

Pasak administracijos direktoriaus, savivaldybės darbuotojas dirbo nuotoliniu būdu ir sekmadienį skundėsi prasta savijauta bei pakilusia temperatūra.

„Kaip ir didžioji dalis savivaldybės administracijos darbuotojų, dirbo nuotoliniu būdu, tai todėl taip ir padarė. Kai čia vietoj būna, sukontroliuoti žymiai paprasčiau (…) Jis dar sekmadienį vakare parašė žinutę man, kad turi temperatūros, sakiau jam kreiptis į medikus, jei tik pasijaus prasčiau. Tai tokie medikai ir gavosi“, – pasakojo Kėdainių rajono savivaldybės administracijos direktorius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA