Ne kartą automobilius švarinęs kaunietis sučiuptas su visu „laimikiu“ | Kas vyksta Kaune

Ne kartą automobilius švarinęs kaunietis sučiuptas su visu „laimikiu“

Kauno apskrities VPK nuotr.

Po sėkmingos operacijos Kauno kriminalistai, tiriantys nusikaltimus nuosavybei bei Dainavos policijos komisariato pareigūnai sulaikė ilgapirštį, kaip įtariama, įvykdžiusį ne vieną automobilių detalių vagystę Kauno mieste.

[galerija kiek=”4″]

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, antradienio rytą, kovo 31 d., apie 4.20 val. Kaune, V. Krėvės pr., buvo pastebėta, kad sulaužytas automobilio „BMW GT 5ER Turismo Reiche“ (2009 m.) priekinis bamperis, pavogta priekinė lempa, iš automobilio vidaus pavogtas lempų jungiklis.

Taip pat buvo bandyta pavogti pavarų perjungimo svirtį, išlaužta apdailos detalė. Dėl šio įvykio padaryta apie 3000 eurų žala.

Netrukus Kaune, Karjerų g., buvo sulaikytas ir vyras, gimęs 1985 metais, kurio vairuojamame automobilyje „VW Golf“ buvo rastos galimai pavogtos detalės: priekinė lempa, lempų jungiklis, įvairūs įrankiai. Rastas ir plastikinis maišelis su galimai narkotinė medžiaga.

Pareigūnų turimais duomenimis, anksčiau teistas kaunietis nakties metu galimai vogdavo iš automobilių multimedijas, žibintus, panelių detales, vairus.

Aiškinamasi, ar nusikalstamos veikos nevykdytos ir kituose Lietuvos miestuose. Vyrui paskirta kardomoji priemonė – kontrolė elektroninėmis stebėjimo priemonėmis.

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d., už vagystę vyrui gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Pirmojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA