Mobilus dviračių servisas: patikimas ir kone vienintelis būdas paruošti jūsų dviratį pavasario išvykoms | Kas vyksta Kaune

Mobilus dviračių servisas: patikimas ir kone vienintelis būdas paruošti jūsų dviratį pavasario išvykoms

Organizatorių nuotr.

Kaune įvestos karantino sąlygos nedraudžia išvykų dviračiais, jei iškylautojai laikosi būtinųjų reikalavimų – asmens higienos ir 2 metrų atstumo, o dviračiais vyksta vienos šeimos nariai. Tad savaitgalio išvyka po atokesnes Kauno apylinkes – puikus pasirinkimas užsisėdėjusiems namuose. Tik ar po žiemos jau spėjot tinkamai paruošti savo dviračius?

[galerija kiek=”8″]

Mobilaus dviračių serviso paslaugos teikėjas Audrius Adomaitis sako, kad visi, kuriems reikia pagalbos paruošti dviratį naujam sezonui, gali skambinti ir išsikviesti jo pagalbos autobusiuką į nuosavą kiemą ar biurą.

„Daugelis klientų galvoja, kad aš tik teikiu skubios pagalbos paslaugas, kai dviratis sugenda kelyje. Taip, žinoma, tada skubu nedelsdamas. Bet taip pat taisau, prižiūriu, keičiu detales, jei reikia, ir iškviestas pagal susitarimą“, – sako Audrius.

Jei paslauga nesudėtinga, pakeisti padangos kamerą ar sutaisyti stabdžius, vyras tai atlieka iškart vietoje. Jei gedimas sudėtingesnis – vežasi į taisyklą, tačiau stengiasi, kad jau kitą dieną dviratis būtų paruoštas naujoms kelionėms.

Mobilus dviračių servisas / Organizatorių nuotr.

„Iškvietimų šiomis dienomis šiek tiek padaugėjo, bet tikrai spėju dviratį grąžinti tą pačią dieną, arba vėliausiai – kitos rytą“, – apie užimtumą pasakoja Audrius.

Jis taip pat sako, kad karantino metu apsirūpino dezinfekciniu skysčiu, kuriuo po remonto ketina išpurkšti kiekvieną dviratį, šiuo metu testuoja ir konsultuojasi, ar spirito pagrindu skysčiai yra saugūs ir negadina šių transporto priemonių paviršių.

Atsiskaityti už Mobilaus serviso paslaugas galima pavedimu. Audrius išrašo sąskaitą ir ją atsiunčia klientui, gavęs apmokėjimą – grąžina dviratį. Jei paslauga nedidelė – taip pat prašo mokėti pavedimu, nes laikosi karantino metu įvestų rekomendacijų nevykdyti atsiskaitymo grynaisiais pinigais.

Jei klientų daugės, ketina įsigyti ir bankinių kortelių skaitytuvą. Audrius dviračių savininkams rekomenduoja po žiemos profesionaliai atlikti minimalią techninę apžiūrą, į kurią įeina padangų pripūtimas, grandinės sutepimas, bėgių patikra ir minimalus sureguliavimas bei visų judančių mazgų peržiūra.

Mobilus dviračių servisas / Organizatorių nuotr.

Vieno dviračio testavimas ir minimalus serviso paketas su atvykimu kainuoja vos 5 Eur. „Jei randu gedimą, apie jį informuoju klientą, kuris sprendžia, ar nori jį pašalinti“, – sako jis.

Jau daugiau kaip 10 metų šią profesionalią paslaugą teikiantis vyras įsitikinęs, kad savalaikė ir profesionali dviračio priežiūra garantuoja, kad transporto priemonė tarnaus ilgai, o netikėti gedimai nesugadins suplanuotos smagios iškylos į gamtą.

Daugiau apie mobilų dviračių servisą skaitykite čia arba draugaukite „Facebooke“.
Telefonas iškvietimui +370 647 68 986

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA