Ukmergėje – dar 17 koronaviruso susirgimų | Kas vyksta Kaune

Ukmergėje – dar 17 koronaviruso susirgimų

Kas vyksta Kaune, DELFI 2020/03/26 10:54
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ukmergės rajono Administracijos direktorius Darius Varnas ketvirtadienį socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė, kad iš jau patvirtintų koronaviruso atvejų Lietuvoje dar 17 užfiksuota Ukmergėje.

„Šiandienos rytui turime 17 susirgimų COVID-19, iš jų 8 medikai“, – rašė D. Varnas.

Dėl plintančio koronaviruso ssvarstoma riboti patekimą į Ukmergę ir išvykimą iš jos, sako sveikatos apsaugos viceministras Algirdas Šešelgis.

Ukmergės ligoninės, kurioje koronavirusas nustatytas vienai gydytojai ir dėl šio užkrato mirė 3 pacientai, vyriausiasis gydytojas Rimvydas Civilka „Delfi“ papasakojo, kad šiuo metu viename likusiame veikiančiame slaugos skyriuje dirba tik vienas gydytojas, jam talkina kelios slaugytojos. „Su personalu problema darosi didžiulė”, – sako ligoninės vadovas ir ieško pagalbos.

„Labai įtempta situacija ligoninėje, nes šiai dienai 240 medikų yra karantine, tai skaičiai įspūdingi. Su personalu problema darosi didžiulė”, – sakė įstaigos vadovas.

Iki šiol Lietuvoje nustatyti 290 ligos atvejai, keturi žmonės mirė, 1 ligonis – pasveiko. Sergamumo situaciją Lietuvoje galite stebėti nuolat atnaujinamame žemėlapyje čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA