V. Makūnas: paramedikas, kuriam diagnozuotas koronavirusas, jaučiasi gerai | Kas vyksta Kaune

V. Makūnas: paramedikas, kuriam diagnozuotas koronavirusas, jaučiasi gerai

V. Makūno „Facebook“ nuotr.

Kauno rajono meras, Valerijus Makūnas, savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalino įrašu apie koronavirusu užsikrėtusį greitosios pagalbos mediko būklę. Jo teigimu, medikas kontaktavo su Ukmergėje susirgusia gydytoja.

„Vienam Kauno rajono greitosios pagalbos medikui, deja, diagnozuotas koronavirusas. Jis atliko internatūrą Ukmergėje, kontaktavo su ten susirgusia gydytoja, sužinojęs, kad jai diagnozuotas virusas, save izoliavo. Kad užsikrėtė ir jis, sužinojo jau saviizoliacijoje“, – įraše teigė meras.

V. Makūno teigimu, paramedikas jaučiasi gerai, taip pat meras pranešė, jog COVID-19 testai atlikti ir 6-iems su juo kontaktavusiems greitosios pagalbos medikams. 5 tyrimų atsakymai neigiami, o vieno dar laukiama rezultatų.

V. Makūnas tikina, jog Kauno rajono greitoji pagalba dirba stabiliai, o visai neseniai buvo papildytos apsaugų priemonių atsargos, todėl medikai yra saugūs, kiek tai įmanoma.

Kauno meras ragina gyventojus padėti medikams paprasčiausiu būdu – liekant namuose. Jis pažymi, jog taip padėsite ne tik sau, bet ir savo artimiesiems, draugams ir žmonėms, kurie aukoja savo sveikatą ir gyvybę, jog gelbėtų ir saugotų kiekvieną iš jūsų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA