Po mirtinos avarijos Kauno apskrityje galimai pasišalinęs vairuotojas rastas kitą dieną | Kas vyksta Kaune

Po mirtinos avarijos Kauno apskrityje galimai pasišalinęs vairuotojas rastas kitą dieną

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vakar, trečiadienį, po intensyvių paieškų, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė Kėdainių rajono gyventoją (gim. 1986 m.), galimai pasišalinusį iš eismo įvykio vietos.

Kaip nurodoma komisariato pranešime, kovo 24 d. apie 19 val. Kėdainių r., kelio Dotnuva–Žilvičiai–Miegėnai 4-ajame kilometre, ties Alksnėnų k., automobilis „VW Transporter“, vairuojamas nenustatyto vairuotojo, partrenkė keliu važiavusį motorolerį, kurį vairavo vyras (g. 1982 m.).

Eismo įvykio metu žuvo motorolerio vairuotojas. Nedelsiant buvo pradėta „VW Transporter“ vairuotojo paieška.

Pareigūnai Kėdainiuose, Babėnų g., šalikele žingsniuojantį vyrą pastebėjo kovo 25-osios vakarą, apie 21.20 val. Vyras buvo sulaikytas ir pristatytas į Kėdainių rajono policijos komisariatą, iš kur, pastebėjus, sužalojimus veido ir kojų srityse, buvo pristatytas į gydymo įstaigą.

Po apžiūros blaivus vyras buvo pervežtas į Kauno apskrities policijos areštinę. Pareigūnai teigia, jog kol kas jis nieko neaiškino. Tyrimas tęsiamas.

Už nusikalstamą veiką, numatytą Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281 str. (Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas), vyrui gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA