Savivaldybė sureagavo į mirtiną incidentą Nemuno krantinėje: sprendimai bus priimti nedelsiant | Kas vyksta Kaune

Savivaldybė sureagavo į mirtiną incidentą Nemuno krantinėje: sprendimai bus priimti nedelsiant

Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Antradienio popietę ties S. Daukanto tiltu į Nemuną įkritus ir mirus krantine važiavusiam dviratininkui, miesto savivaldybė paskelbė tuoj pat besiimanti veiksmų. Nors nelaimės aplinkybės neaiškios, ketinama kuo greičiau grąžinti po rekonstrukcijos eliminuotus atitvarus.

„Kas vyksta Kaune“ pateiktame komentare mero patarėjas ryšiams su visuomene Tomas Jarusevičius pirmiausia savivaldybės vardu pareiškė užuojautą žuvusiojo artimiesiems.

„Kad ir kokios šio įvykio aplinkybės bebūtų, tokios nelaimės akivaizdoje visi pasiteisinimai netenka prasmės“, – sakė T. Jarusevičius.

Anot jo, sprendimas neįrengti atitvarų atnaujintoje krantinėje nusistovėjo remiantis kitų miestų patirtimis. Iki šiol nebuvo bendro sutarimo šiuo klausimu ir jis visuomenėje kėlė nemažai diskusijų.

Esą būta nemažai pasisakančių už atvirą krantinę, kokia ji buvo ir pirminiame etape, kuomet suprojektuota ir įrengta. Mat, pažymėjo mero patarėjas, anuomet jokių tvorelių taip pat nebuvo – jos pastatytos gerokai vėliau.

„Šiandien įvykusi tragiška nelaimė sukrėtė, todėl ilgiau svarstyti nebegalima. Nedelsiant bus priimti sprendimai, nežiūrint jokių vertinimų iš šalies, kad pirmiausia būtų užtikrintas žmonių saugumas. Atitvarai šioje vietoje yra neišvengiami ir jie bus įrengti kaip įmanoma greičiau“, – patikino T. Jarusevičius.

[susije_video kurie=””]

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad antradienį, 14.19 val., policijai pranešta apie vandens paviršiuje šalia S. Daukanto tilto pastebėtą žmogų su dviračiu. Į nelaimės vietą išsiųstos visos specialiosios tarnybos.

Gelbėtojams ištraukus asmenį, šis buvo be gyvybės požymių. Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja portalui patvirtino, kad dviratininkui konstatuota mirtis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA