„Lietuvos draudimas“ skiria 30 tūkst. eurų pagalbą Kauno klinikoms – perka būtiniausias priemones | Kas vyksta Kaune

„Lietuvos draudimas“ skiria 30 tūkst. eurų pagalbą Kauno klinikoms – perka būtiniausias priemones

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Reaguodama į Lietuvoje susidariusią padėtį didžiausia draudimo bendrovė šalyje „Lietuvos draudimas“ aktyviai įsitraukia į medikų kovą su koronavirusu. Bendrovė už 30 tūkst. eurų perka medikams būtinų priemonių, kurios netrukus turėtų pasiekti Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninę Kauno klinikas.

„Svarbiausia apsaugoti įtemptomis sąlygomis dirbančius medikus, nes nuo jų darbo priklauso daugybės žmonių sveikata ir gyvybė”, – pranešime spaudai cituojamas „Lietuvos draudimo“ generalinis direktorius Kęstutis Šerpytis.

Kauno klinikoms „Lietuvos draudimas“ jau nupirko ir padovanos 1 tūkst. medicininių chirurginių chalatų, šiuo metu perkama 22,6 tūkst. medicininių kaukių, kad šiomis priemonėmis būtų aprūpinti medikai ir kiti klinikų darbuotojai.

„Lietuva susiduria su vienu sudėtingiausių iššūkių per savo nepriklausomybės istoriją, todėl šiuo metu verslo ir visuomenės lyderiai dirba dėl vieno tikslo – apsaugoti žmones nuo pavojingos ligos. Kauno klinikos yra viena iš pagrindinių Lietuvos ligoninių, tad viliamės, kad mūsų aktyvus bendradarbiavimas ir parama padės išgelbėti ir apsaugoti daugybę žmonių. Žinome, kad būtent asmeninių apsaugos priemonių trūkumas dabar yra viena aktualiausių problemų, todėl tuoj pat pasiryžome padėti ją spręsti”, – tvirtina K. Šerpytis.

Tikimasi, kad „Lietuvos draudimas“ savo pavyzdžiu įkvėps ir kitas socialiai atsakingas įmones suteikti paramą ir pagalbą tiems, kurie šiuo metu yra kovos su pandemija priešakyje.

Paskelbus karantiną „Lietuvos draudimas“ klientus aptarnauja tik nuotoliniu būdu. Fizinės klientų aptarnavimo vietos neveikia. Klientai kviečiami dėl draudimo klausimų susisiekti su savo konsultantais, naudotis savitarnos svetaine „SavasLD“ arba skambinti telefonu 1828.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA