Praneša skaitytojai: sekmadienį buvo evakuota Aleksoto „Maxima“ | Kas vyksta Kaune

Praneša skaitytojai: sekmadienį buvo evakuota Aleksoto „Maxima“

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Į portalą „Kas vyksta Kaune” kreipėsi ne vienas sunerimęs skaitytojas – „gal žinote, kodėl Aleksote „Maxima” nedirba?”.

Skaitytojai praneša, kad ši parduotuvė, esanti Veiverių g. 150 yra aptverta apsaugine „STOP” juosta, internetinės parduotuvės „Barboros” užsakymai iš šios „Maximos” yra atšaukiami, o žmonės evakuoti.

Susisiekus su „Maxima” atstovais jie atsakė, jog parduotuvė buvo evakuota dėl susirūpinimo lubų elementais, kurie buvo atsiskyrę nuo konstrukcijos.

Situaciją komentuoja Komentuoja Ernesta Dapkienė, „Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė:

„Sekmadienį ryte vieno iš pastato nuomininkų patalpose ir vienoje iš parduotuvės zonų užfiksuoti nuo pagrindinės lubų dalies atsiskyrę keli elementai. Dėl to nusprendėme laikinai stabdyti tolesnę pastato eksploataciją ir atlikti visus būtinus patikrinimus. Visų klientų atsiprašome dėl nepatogumų.“

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA