Kauno „Žalgirio“ legionieriai išvyksta į JAV | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ legionieriai išvyksta į JAV

R. Tenio nuotr.

JAV valstybės departamentui ketvirtadienį išplatinus informaciją apie kelionių rekomendacijas savo šalies piliečiams, į jas sureagavo ir Kauno „Žalgiryje“ rungtyniaujantys legionieriai.

Šiuo metu užsienyje esantiems amerikiečiams rekomenduojama grįžti į tėvynę, todėl žalgiriečiai Thomasas Walkupas, Zachas LeDay, K.C. Riversas ir Nigelas Hayesas nusprendė išvykti iš Lietuvos ir grįžti į JAV.

Praėjusį penktadienį Eurolygai paskelbus neribotam laikui stabdant savo pirmenybes, o Lietuvos krepšinio lygos (LKL) valdybai priėmus sprendimą nutraukti čempionatą, Kauno „Žalgiris“ nutarė leisti komandos žaidėjams ir treneriams neribotam laikui palikti komandą.

Šiuo leidimu iškart pasinaudojo į gimtąją Australiją grįžęs Jockas Landale‘as, o Martinas Gebenas išvyko į JAV pas ten gyvenančią žmoną.

Eurolygos prezidentas Jordi Bertomeu yra išplatinęs laišką, kuriame teigiama, jog turnyro kovos galės būti atnaujintos ne anksčiau nei balandžio 11 dieną, tačiau tikėtina, kad šis laikotarpis prasitęs ilgesniam laikui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA