Kaip saugiai dirbti karantino metu: naujovėmis pasidalino „Mamma Pizza“ | Kas vyksta Kaune

Kaip saugiai dirbti karantino metu: naujovėmis pasidalino „Mamma Pizza“

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nors dėl koronaviruso Kaune įvestas karantinas ir įprasta miesto veikla stoja, verslas nuleisti rankų neketina. „Mamma Pizza“ iš anksto įsivedė pakeitimus, kurie leidžia karantino metu saugiai tiekti maistą į namus ir išsinešimui. Jų jau pirmadienį įvestos priemonės gali būti puikiu pavyzdžiu daugeliui Kaune veikiančių maitinimo įstaigų, kurios apsisprendė dirbti, kad mieste gyvenimas visiškai nesustotų.

[galerija kiek=”8″]

Kauniečiams reikalinga paslauga

Kad maitinimo įstaigų veikla šiomis dienomis išlieka labai aktuali, patvirtina ne tik padidėjęs „Mamma Pizza“ užsakymų į namus srautas, bet ir sudėtingomis sąlygomis dirbančių kauniečių ar dėl karantino priverstų užsidaryti gyventojų atsiliepimai. Ne visi tėvai šiuo metu pajėgia ir dirbti, ir laiku pamaitinti vaikus, pavalgyti patys, todėl galimybė užsakyti šilto, šviežio maisto daugeliui yra labai svarbi.

Dauguma sutinka, kad iš finansinės pusės atrodo, kad gal reiktų pačiam gaminti ir pataupyti, bet iš kitos – tai per visą dieną kartais ir nelieka laiko maisto gaminimui, o, palyginus, kiek išleidi pirkdamas produktus parduotuvėse bei rizikuodamas „pasigauti“ virusą, tai bent jau kartais paskanauti picos namuose – tikrai verta. 

„Žmonėms vis dar atrodo, kad darbas nuotoliniu būdu yra lengvesnis, nei ofise. Iš tiesų, daug kas yra ženkliai sudėtingiau ir darbo srautas yra ne tik nesumažėjęs, bet atvirkščiai – ženkliai išaugęs dėl verslui kylančių iššūkių, kuriuos turime suvaldyti“, – rašo IT sektoriaus specialistas.

Visiškai bekontaktis atsiskaitymas

Kad sprendimas žaibiškai reaguoti į situaciją ir savalaikis pasiruošimas darbui karantino sąlygomis davė efektą, patvirtina ir „Mamma Pizza“ marketingo vadovė Ugnė. Pasak jos, nuo pat savaitės pradžios yra stebimas aktyvesnis picų užsakymas į namus, taip pat po miestą judantys kauniečiai užsuka užsakymų atsiimti ir patys. Daugelį jau pasiekė žinia apie „Mamma Pizza“ įrengtą saugų picos atidavimo langelį, kad kontakto tarp klientų ir darbuotojų būtų kuo mažiau.

Taip pat klientų patogumui picerijos languose įrengti ekranai, todėl patogu stebėti, kaip vykdomas užsakymas neišlipant iš automobilio arba saugiu atstumu vienas nuo kito lauko terasoje. „Juk galima pasišnekučiuoti ir stovint lauke per saugų 2 metrų atstumą“, – šypsosi Ugnė.

Bene pirmieji ir vieninteliai Kaune „Mamma Pizza“ paskelbė apie įdiegtą visiškai saugaus atsiskaitymo ir pristatymo į namus metodą, sukūrė tam ir naują užsakymų sistemą. Per „Paysera“ banką, kuomet klientas, gavęs trumpąją SMS žinutę, kad jo užsakymas pradėtas vykdyti, iš anksto apmoka sąskaitą internetu, o picą kurjeris palieka žmogaus nurodytoje vietoje ir informuoja, kad užsakymas įvykdytas, kai jau yra atsitolinęs per tinkamą atstumą. Visa informacija, kaip tai padaryti čia.

Ozono generatorius švarina orą, kuriuo kvėpuoja kauniečių pamėgtų picų kepėjai / „Mamma Pizza“ nuotr.

Rūpinasi savo darbuotojais

Taip pat restorane praėjusį savaitgalį buvo įrengtas ozono generatorius, kuris ne tik naikina koronavirusą, bet ir dezinfekuoja orą, kuriuo kvėpuoja darbuotojai.

Ugnė juokiasi, kad naujų darbuotojų tikrai neieško, nors darbo trūkumu ir nesiskundžia. „Dirbam visa komanda, mes ir anksčiau patys sugebėdavom „suktis“ vos 6-iese, dabar tiesiog reikia daugiau vairuotojų, tai jais tapo mūsų padavėjai“, – sako ji.

Į ateitį „Mamma Pizza“ žvelgia optimistiškai. „Valgyti vis tiek visiems reikės ir kol galime valgyti skaniai – turime naudotis proga. O drauge ir paremti vieni kitus, tikrai, niekam nebus geriau mieste, jei gyvenimas visiškai numirs, verslas pasiduos, darbuotojai nebeturės pajamų. Turim judėti ir išlikti optimistais, bet drauge ir elgtis labai sąmoningai“, – deklaruoja „Mamma Pizza“ kolektyvas, kaip visada siunčiantis kauniečiams gerą „vaibą“.

Užsakymai telefonu +370 680 97977.

Daugiau informacijos čia arba Facebooke.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA