Atviras A. Stonio pokalbis su JAV gyvenusia striptizo šokėja iš Kauno: turėjau seksualumo perteklių | Kas vyksta Kaune

Atviras A. Stonio pokalbis su JAV gyvenusia striptizo šokėja iš Kauno: turėjau seksualumo perteklių

Naujoje neseniai startavusios pokalbių laidos „Stonio Show“ serijoje žinomas Kauno verslininkas Algirdas Stonys kalbina nepaprastą viešnią slapyvardžiu Matric. Kaune gimusi ir kurį laiką gyvenusi mergina paauglystėje išvyko į Jungtines Amerikos Valstijas, kur pradėjo šokti striptizą – Matrica papasakojo apie šią veiklą ir kitus spalvingus pomėgius.

„Ypatinga viešnia, visų meistrų meistrė, nestandartinė moteris, kuri yra ne tik striptizo šokėja, bet ir reiverė, anime mėgėja, o jos pseudonimas – pagal žymų fantastinį filmą – Matrica“, – pristatė pokalbių laidą laisvalaikiu vedantis bendrovės „TeleSoftas“ direktorius A. Stonys.

Iš Kauno kilusi ir Viktoro Kuprevičiaus progimnaziją lankiusi mergina nuo 9 klasės iškeliavo pas tėvus į JAV, kur apsigyveno, pradėjo šokti striptizą, susidomėjo japonų animacija ir audringais vakarėliais.

Matrica A. Stoniui papasakojo apie statistiniam piliečiui galinčius pasirodyti neįprastus pomėgius ir net pademonstravo, kaip reikia twerk’inti. Vasario pradžioje startavusioje laidoje „TeleSofto“ vadovas, kaip rašoma „Stonio Show“ „Facebook“ puslapyje, kalbina tiesiog nestandartinius žmones.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA