Pigių skrydžių bendrovė laikinai stabdo skrydžius į Norvegiją | Kas vyksta Kaune

Pigių skrydžių bendrovė laikinai stabdo skrydžius į Norvegiją

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

„Wizz Air“ praneša, kad nuo kovo 16 d. iki balandžio 3 d. sustabdo visus skrydžius į Norvegiją dėl veiksmų, kurių ėmėsi Norvegijos valdžios atstovai, kad sumažintų koronaviruso plitimą.

Kaip rašoma oro bendrovės pranešime žiniasklaidai, visi keleiviai, įsigiję bilietus šia kryptimi, bus informuoti el. laišku. Tuo atveju, jeigu keleiviai bilietus įsigijo tiesiogiai bendrovės svetainėje arba per aviakompanijos mobiliąja programėlę, 120 proc. sumokėtos sumos automatiškai bus grąžinta į jų „Wizz Air“ sąskaitas ir galios 24 mėnesius aviakompanijos paslaugoms ir produktams įsigyti.

„Keleiviai gali rinktis ir kitą galimybę, tačiau ji užims daugiau laiko. Keleiviams atskiru laišku bus suteikta visa informacija apie reikiamus atlikti žingsnius norint susigrąžinti pinigus į banko sąskaitą. Šiuo atveju keleiviai atgaus 100 proc. sumokėtos sumos.Keleiviai, kurie užsisakė bilietus per kelionių agentūras, įskaitant internetines kelionių agentūras, turėtų susisiekti su įmone, kurioje įsigijo bilietus.

„Wizz Air“ labai rekomenduoja keleiviams susisiekti su atsakingomis institucijomis, kad gautų tikslią informaciją apie kelionių apribojimus ir patvirtinimus dėl kelionės sąlygų. Aviakompanija primena, kad keleiviai yra atsakingi už tai, jog prieš keliaudami į pasirinktą šalį žinotų apie kelionės sąlygas, susijusias su atvykimo šalimi“, – rašoma pranešime spaudai.

„Wizz Air“ iš Vilnius skraidina į Oslą (Sandefjordo Torpo oro uostas), iš Kauno – į Bergeną, Olesiundą ir Stavangerį.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad Lietuvos Vyriausybė ketvirtadienį pritarė Valstybės ekstremalių situacijų komisijos (VESK) siūlymui dėl koronaviruso grėsmės dviem savaitėms sustabdyti visų šalies švietimo, kultūros, sporto ir laisvalaikio įstaigų veiklą, uždrausti keliones į kai kurias valstybes.

Iš Lietuvos bus draudžiama vykti į valstybes, kurios dėl koronaviruso grėsmės paskelbtos rizikos šalimis. Tokiomis šiuo metu laikomos Italija, Prancūzija, Vokietija, Ispanija, Kinija, Honkongas, Iranas, Japonija, Pietų Korėja ir Singapūras.

Pasaulinę sergamumo koronavirusu statistiką galima stebėti čia. Naujausiais duomenimis, patvirtintų susirgimo atvejų yra 128 343, iš kurių mirė 4 720 ir 68 324 žmonės pasveiko.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA