Dėl koronaviruso grėsmės Kauno „Akropolis“ keičia darbo laiką | Kas vyksta Kaune

Dėl koronaviruso grėsmės Kauno „Akropolis“ keičia darbo laiką

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Dėl šalyje įvestos nepaprastosios padėties dėl koronaviruso grėsmės, nuo šio penktadienio prekybos centras Kauno „Akropolis” keičia darbo laiką. Dauguma prekybos centro nuomininkų darbą pradės vėliau ir baigs anksčiau. Kol kas planuojama, kad darbo laiko pakeitimai galios iki kovo 27 dienos. Pokyčiai paveiks ir prekybos centre planuotus renginius.

„Palaikome visas atsakingų institucijų priemones ir nurodymus kovoje prieš koronaviruso plitimą. Taip pat matome galimybę ir savo iniciatyva imtis papildomų veiksmų. Tikime, kad bendros verslų pastangos, greitas sprendimų priėmimas ir nuolat atnaujinamas veiksmų planas šiuo metu yra itin svarbūs veiksniai valdant grėsmes”, – sako Kauno „Akropolio” valdytoja Brigita Levenauskienė.

Kauno „Akropolyje” esanti „Maxima” ir „Eurovaistinė” dirbs įprastu laiku nuo 8 iki 22 valandos. Kavinės ir restoranai nuo 11 iki 21 val. Parduotuves ir paslaugu centrai – nuo 11 iki 20 val. Darbo laikas gali būti koreguojamas pasikeitus aplinkybėms. Apie visus pokyčius bus pranešama viešai, kad klientai patirtų kuo mažiau nesklandumų.

Laikantis šalyje galiojančių nurodymų iki kovo 27 dienos neveiks „Kakės Makės pasaulis”, „X pramogos” ir kino teatras „Forum Cinemas”.

Jau keletą savaičių prekybos centro darbuotojų ir lankytojų saugumui skiriamas gerokai padidintas dėmesys – prie įėjimų bei tualetų pakabinti rankų dezinfekavimo priemonių laikikliai. Nuolat dezinfekuojami visi dažniausiai liečiami paviršiai. Padidintas maitinimo zonų ir sanitarinių mazgų valymo dažnumas. Maksimaliai padidintas oro tiekimas iš lauko į pastato vidų.

Dėl koronaviruso grėsmės paskelbus ekstremalią situaciją kaip reikiant lėtėja ir kauniečių gyvenimas. Pasak internautų ir prekybos centro darbuotojų, Kauno „Akropolyje“ pastebimas lankytojų ir pirkėjų srauto sumažėjimas.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Levenauskienė, remiantis ketvirtadienį paskelbtais Vyriausybės nurodymais dėl koronaviruso prevencijos, atšaukiami visi kovo mėnesį Kauno „Akropolyje“ turėję vykti renginiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA