Fiksuoja skaitytojai: didžiuosiuose Kauno prekybos centruose pasitinka iššluotos lentynos | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: didžiuosiuose Kauno prekybos centruose pasitinka iššluotos lentynos

Skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai penktadienio vakarą dalijasi ekonominės blokados laikus primenančiomis nuotraukomis. Įvairių prekybos tinklų parduotuvėse tiesiog šluojami maisto produktai, kai kuriuose skyriuose lentynos apytuštės.

Apie 19 val. Petrašiūnų „Maximoje“ apsilankęs kaunietis reikalingų prekių pasakoja taip ir negavęs. Redakciją pasiekusiose fotografijose matyti iššluotos makaronų, kruopų, miltų, duonos gaminių lentynos.

„Mėsos lentyna irgi tuščia“, – po nevykusio apsipirkimo komentavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Ne ką geresnis vaizdas ketvirtadienio vakarą užfiksuotas ir Jonavos gatvėje visą parą veikiančiame „Maxima“ prekybos centre. Čia užsukusiems nusipirkti duonos teko nusivilti – kepalo nė vieno.

Portalui siųstame vaizdo įraše matyti, kad situacija ne ką geresnė ir Aleksote esančioje „Lidl“ parduotuvėje, kur visiškas komercinis štilis šaldytų produktų skyriuje – šaldytuvai ištuštinti iki dugno.

Savanorių prospekte veikiančioje „Rimi“ kauniečiai, portalo žiniomis, šluoja duoną, šviežią mėsą ir pieno produktus. Ilgiau galiojančių maisto prekių trūkumo čia nepastebėta.

„Kas vyksta Kaune“ dėl tam tikrų produktų stygiaus išsiuntė užklausą prekybos tinklo „Maxima“ atstovams. Gavę daugiau informacijos apie suintensyvėjusią prekybą ir parduotuvėse įvestas apsaugos nuo koronaviruso priemones, papildysime.

Tuo metu Kauno „Akropolis“ penktadienį dėl koronaviruso grėsmės ir šalyje įvestos nepaprastosios padėties, nuo šio penktadienio pranešė keičiantis darbo laiką. Dauguma prekybos centro nuomininkų darbą pradės vėliau ir baigs anksčiau. Kol kas planuojama, kad darbo laiko pakeitimai galios iki kovo 27 dienos – pokyčiai paveiks ir prekybos centre planuotus renginius.

„Palaikome visas atsakingų institucijų priemones ir nurodymus kovoje prieš koronaviruso plitimą. Taip pat matome galimybę ir savo iniciatyva imtis papildomų veiksmų. Tikime, kad bendros verslų pastangos, greitas sprendimų priėmimas ir nuolat atnaujinamas veiksmų planas šiuo metu yra itin svarbūs veiksniai valdant grėsmes“, – sakė prekybos ir pramogų centro valdytoja Brigita Levenauskienė.

Kauno „Akropolyje“ esanti „Maxima“ ir „Eurovaistinė“ dirbs įprastu laiku nuo 8 iki 22 val., kavinės ir restoranai – nuo 11 iki 21 val., parduotuvės ir paslaugų centrai – nuo 11 iki 20 val. Darbo laikas gali būti koreguojamas pasikeitus aplinkybėms, apie visus pokyčius žadama pranešti viešai, kad klientai patirtų kuo mažiau nesklandumų.

Daugiau apie pasikeitimus populiariame Kauno prekybos ir pramogų centre skaitykite čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA