Nukeliamas didysis J. Jaručio koncertas „Žalgirio“ arenoje | Kas vyksta Kaune

Nukeliamas didysis J. Jaručio koncertas „Žalgirio“ arenoje

DELFI nuotr.

Dėl koronaviruso keliamų grėsmių nukeliamas Justino Jaručio koncertas, turėjęs įvykti kovo 13 d., Kauno „Žalgirio“ arenoje. Apie sprendimą koncertą nukelti į kitą datą pranešė pats atlikėjas.

„Nors ir su dideliu liūdesiu ir nusivylimu, bet privalau priimti teisingą sprendimą ir rytojaus koncertą nukelti į gegužės 22 dieną. Šio koncerto aš ir mano komanda labai laukėme ir jam ypatingai ruošėmės, tačiau kitos išeities nėra. Turime elgtis atsakingai ir nesukelti didesnės grėsmės Lietuvos žmonėms“, – socialiniame tinkle rašo J. Jarutis.

Pasak atlikėjo, visi įsigyti bilietai į renginį galios ir gegužės 22 dieną, jų keisti nereikės.

Norintys grąžinti bilietus, tai gali padaryti nuo kovo 19 d. iki balandžio 6 d.

„Dėkoju visiems už palaikymą, už skambučius ir žinutes. Būkime sveiki ir saugokim vienas kitą“, – „Facebook“ rašo atlikėjas.

Kiek seniau J. Jarutis yra atviravęs, kad atlikti savo kūrybos dainas „Žalgirio“ arenoje yra sena dainininko svajonė. Penktadienį turėjo įvykti ambicingiausias atlikėjo solinis koncertas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad dėl koronaviruso keliamų grėsmių šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje turėjęs vykti pokalbių šou „Pasitikite“ su Justinu Jankevičiumi ir Šarūnu Jasikevičiumi perkeliamas į gegužės pradžią.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA