Partizanų gatvėje užsiplieskusios liepsnos pareikalavo žmogaus gyvybės (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Partizanų gatvėje užsiplieskusios liepsnos pareikalavo žmogaus gyvybės (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Vėlų trečiadienio vakarą, skaitytojai kreipėsi į „Kas vyksta Kaune“ redakciją dėl sujudimo Partizanų gatvėje. Prie namo buriavosi specialiųjų tarnybų brigados. Gaisro metu mirė žmogus.

Susisiekus su priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento budėtoju, pranešta, jog įvyko vietoje dirbo trys autocisternos, auto kopečios ir štabo brigada.

Greitosios medicinos budėtoja patvirtino, jog Partizanų gatvėje kilusiame gaisre žuvo apie keturiasdešimties metų vyras. Įvykio vietoje dirbo dvi greitosios medicinos brigados.

Pirminiais duomenimis gaisras kilo dėl ant viryklės palikto puodo. Įvykis tiriamas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinti pranešė, jog dėl nukentėjusio žmogaus pranešimas gautas 20.28 val.

Papildyta kovo 12 dieną 09.41 val.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, buvo gautas pranešimas, kad dega butas, eina dūmai, viduje yra žmogus. 20.10 val. ugniagesiams atvykus į įvykio vietą tualeto patalpoje rastas apdegęs 1967 metais gimęs vyras.

Žmogus buvo išneštas į koridorių ir gaivintas iki medikų atvykimo. 20.26 val. medikai konstatavo mirtį.

Iš 2 ir 3 aukštuose esančių butų buvo paprašyta išeiti apie 30 gyventojų. Išdegė prieškambaryje įrengtos virtuvės sienos medinė apdaila ir viryklė. Aprūko kambario lubos, sienos, apsilydė namų
apyvokos daiktai. Dūmų detektoriaus nebuvo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA