Dvi pigių skrydžių bendrovės laikinai nutraukia skrydžius į Italiją | Kas vyksta Kaune

Dvi pigių skrydžių bendrovės laikinai nutraukia skrydžius į Italiją

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ ir „Wizz Air“ dėl koronaviruso protrūkio laikinai stabdo skrydžius į Italiją.

Nuo kovo 11 d. iki balandžio 8 d. „Ryanair“ sustabdys visus Italijos vidaus skrydžius, o nuo kovo 13 d. iki balandžio 8 d. „Ryanair“ sustabdys visus tarptautinius skrydžius į ir iš Italijos.

„Visi nukentėję keleiviai šiandien gavo pranešimus el. paštu. Informavome juos apie šių skrydžių atšaukimus. Norintys į savo šalį grįžti keleiviai gali nemokamai persikelti į ankstesnį „Ryanair“ skrydį, vykdomą iki penktadienio, kovo 13 d. vidurnakčio.

Paveikti keleiviai taip pat galės pasirinkti, ar nori atgauti visą sumokėtą sumą ar gauti kelionės kreditą, kurį per ateinančius 12 mėnesių galės panaudoti „Ryanair“ skrydžiams. „Ryanair“ nuoširdžiai atsiprašo visų klientų už šiuos tvarkaraščio sutrikimus, kuriuos sukelia nacionalinės vyriausybės apribojimai ir paskutinis Italijos vyriausybės sprendimas uždaryti visą šalį kovai su „Covid-19“ virusu“, – rašoma oro bendrovės pranešime žiniasklaidai.

Anksčiau „Ryanair“ buvo pranešę, kad stabdys skrydžius į šiaurinę Italijos dalį.

Vengrijos bendrovė „Wizz Air“ suspendavo skrydžius į ir iš Italijos oro uostų nuo šio antradienio iki balandžio 3 dienos, praneša naujienų agentūra „Reuters“.

Oro bendrovė „Wizz Air“ nuo kovo 12 d. taip pat sustabdo skrydžius į Tel Avivą ir Eilatą dėl paskelbto 14 dienų karantino Izraelyje siekiant suvaldyti koronaviruso protrūkį.

Kaip naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ skelbė anksčiau, Latvijos nacionalinė aviakompanija „Air Baltic“ papildomai sustabdytiems skrydžiams iš Rygos į Milaną ir Veroną atšaukia 370 reisų kovo 29-osios – gegužės 31 dienos laikotarpiu.

Oro vežėja skelbia, jog su keleiviais, užsakiusiais bilietus į atšaukiamus reisus, susisieks individualiai, kad pasiūlytų alternatyvų.

Vokietijos oro linijos „Lufthansa“ taip pat paskelbė, kad bus atšaukta apie 25 proc. visų skrydžių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA