Rado kuo pakeisti S. Malinauską: apie koronavirusą informuos G. Surplys | Kas vyksta Kaune

Rado kuo pakeisti S. Malinauską: apie koronavirusą informuos G. Surplys

BNS 2020/03/10 14:00
DELFI nuotr.

Informuojant visuomenę apie koronavirusą buvusį premjero patarėją Skirmantą Malinauską keičia buvęs žemės ūkio ministras, premjero patarėjas susisiekimo ir klimato kaitos klausimais Giedrius Surplys. Jo teigimu, bus operatyviai informuojama apie situaciją tiek Lietuvoje, tiek kitose valstybėse.

„Teiksime ne tik sveikatos, bet ir verslo, kelionių, teisines rekomendacijas ir, žinoma, informuosime visais kitais klausimais, kurie domina visuomenę“, – pranešime sakė Visuomenės informavimo grupės (VIG) vadovu paskirtas G. Surplys.

G. Surplys koordinuos visų sektorių temų sklaidą viešojoje erdvėje, daugiausia dėmesio skirs verslo, ekonomikos, teisinėms ir tarptautinėms temoms.

Jo pavaduotojomis paskirtos sveikatos apsaugos ministro patarėja Lina Bušinskaitė ir energetikos ministro patarėja Aurelija Vernickaitė. Pirmoji kuruos sveikatos temas, antroji bus atsakinga už ekonomikos ir verslo temas.

Sveikatos informacijos sklaida, susijusia su koronavirusu, ir toliau rūpintis Sveikatos apsaugos ministerija.

VIG grupės nariais paskirti atstovai iš Vyriausybės kanceliarijos, Sveikatos apsaugos, Socialinės apsaugos ir darbo, Vidaus reikalų, Užsienio reikalų, Teisingumo ir Krašto apsaugos ministerijų, Lietuvos oro uostų ir agentūros „Keliauk Lietuvoje“.

S. Malinauskas iš pareigų pasitraukė praėjusią savaitę po konflikto su sveikatos apsaugos ministru Aurelijumi Veryga, kai šis paprašė premjero nušalinti S. Malinauską nuo komunikacijos grupės dėl koronaviruso.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA