Į „Akropolį“ užsukusios kaunietės sulaukė malonios staigmenos | Kas vyksta Kaune

Į „Akropolį“ užsukusios kaunietės sulaukė malonios staigmenos

E. Kinaičio nuotr.

Tarptautinės moters dienos išvakarėse skambiu „Kvarkleto“ vardu pasivadinusi vaikinų grupė surengė malonią ir netikėtą staigmeną kaunietėms ir miesto viešnioms. „Džentelmenų rožė“ – taip pavadintoje akcijoje liejosi muzikos garsai, viliojo aistringojo argentinietiško tango sūkuriai ir buvo išdalyta šimtai rožių.

„Organizuojame įvairias staigmenas Lietuvos žmonėms – jų formatas labai pozityvus, šventiškas ir nuotaikingas. Jau esame surengę tris Tarptautinės moters dienos akcijas, senjorų dieną bei kalėdinę akciją su muzikiniais kūriniais. Esame bičiuliai, kuriems gera vykdyti neatlygintinas akcijas: norime būti gerumo komanda, kuri ir kitus „užkrėstų“ daryti malonias staigmenas“, – pranešime teigia „Kvarkleto“ komandos įkūrėjas ir vadovas Viktoras Jermolovas.

[susije_video kurie=””]

Prie improvizuoto įėjimo į „Džentelmenų erdvę“, džentelmenai – atlikėjai šįkart kvietė merginas užeiti bei lydėjo iki tam paruošto staliuko. Programa prasidėjo užpildžius visus keturis staliukus.

Viliojantį argentinietišką tango moterims sušoko Kauno valstybinio muzikinio teatro šokėjas Lukas Gineika ir šokių studijos „Aistra šokiui“ narė Odeta Babičiūtė. Pasirodymo vinimi tapo keturiais balsais a capella atlikti kūriniai: Sinead O’Connor daina „In This Heart“ („Kai tave pamačiau“ – liet.) ir Adele daina „Make You Feel My Love“ („Ach, kaip myliu tave“ – liet.).

Minėtų kūrinių tekstus į lietuvių kalbą išvertė Naujosios Akmenės Ramučių gimnazijos muzikos mokytoja, pavaduotoja ugdymui Violeta Serbintienė.

Muzikinę dovaną moterims Kauno „Akropolyje“ dovanojo Gytis Murauskas, Povilas Strikaitis, Simas Kasparavičius ir V. Jermolovas. Renginį vedė charizmatiški geriausi draugai bei šios idėjos autoriai – V. Jermolovas ir Dovydas Beržinis, o nuskambėjus pasirodymams visoms gražioje akcijoje sudalyvavusioms moterims buvo padovanota po „Džentelmenų“ rožės žiedą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA