Savaitgalio renginių TOP 8: Moters dienos proga laukia specialios programos | Kas vyksta Kaune

Savaitgalio renginių TOP 8: Moters dienos proga laukia specialios programos

R. Tenio nuotr.

Artėjantis savaitgalis bus ypatingas dailiosios lyties atstovėms – sekmadienį švęsime kovo 8-ąją – Tarptautinę Moters dieną. Tad vyrai – nepamirškite pasveikinti savo antrąsias puses. O šventinę nuotaiką mieste kurs specialūs koncertai, mugės bei kiti šiai šventei skirti renginiai. Kad galėtumėte geriau išsirinkti, „Kas vyksta Kaune“ pristato šio savaitgalio renginių apžvalgą.

Šeštadienis

10 val. Į Kauno „Žalgirio“ areną atkeliaus didžiausia po Lietuvos miestus keliaujanti mados ir grožio renginių mugė „Design for life“. Visą dieną mugėje vyks susitikimai su dizaineriais, kosmetikos, grožio priemonių gamintojais ir atstovais. Taip pat, bus galima susipažinti su namų aplinkai skirtomis interjero detalėmis ir išskirtiniais gaminiais ir aksesuarais. Galiausiai, mugėje bus galima rasti drabužių, knygų ir žaislų vaikams. Visa tai ir dar daugiau bus galima aplankyti nemokamai.

14 val. Kauno įgulos karininkų ramovėje skambės specialus koncertas, skirtas Lietuvos valstybės atkūrimo 30-mečiui. Koncerte dalyvaus Kauno moterų choras „Indraja”, Kauno kultūros centro „Tautos namai“ vyrų choras „Perkūnas”. Dalyvavimas koncerte nemokamas.

19 val. Specialiai Moters dienos proga žymusis atlikėjas Donatas Montvydas „Renginių oazėje“ surengs akustinį koncertą. Atlikėjas pasirodys ne vienas – jam akompanuos gyvo garso grupė: pianistas ir kompozitorius Marius Leskauskas, būgnininkas – perkusininkas Andrius Kairys ir gitaristas Žygimantas Kepenis. Pasirodymą taip pat lydės ir specialiai koncerto atmosferai ir scenografijai sukurti pakviesta apšvietėjų komanda. Koncerto kaina nuo 22 iki 32 eurų.

20 val. Hiphopo muzikos duetas iš Vilniaus Lilas ir Innomine Kauno „Žalgirio“ arenoje surengs paskutinį grupės koncertą „Viskas“. Šis koncertas yra albumo to pačiu pavadinimu pristatymo dalis. Koncerto kaina nuo 22 iki 51 euro.

Taipogi 20 val. Naktiname klube „Gargaras“ televizijos laidų vedėja ir #MoterųPasaulyje iniciatyvos įkūrėja Indrė Stonkuvienė surengs specialų renginį skirtą būtent moterims. Renginyje lauks daug staigmenų ir siurprizų bei garsių Lietuvos muzikos atlikėjų pasirodymai. Programos kaina 26 eurai.

Sekmadienis

13 val. Nacionaliniame M. K. Čiurlionio dailės muziejuje pasirodys fortepijoninis trio „Meta“. Koncerto programoje skambės J. Haydno, D. Shostakovichiaus ir E. Blocho kūriniai. Koncertas nemokamas, tačiau reikalingas muziejaus bilietas (kaina – 5 eurai).

17 val. Česlovas Gabalis ir instrumentinis ansamblis „Vilniaus divertismentas“ Raudondvario dvaro menų inkubatoriuje surengs išskirtinį koncertą Moters dienos proga „Naktis Manhatane“. Koncerte skambės 1930–1960 m. Amerikos kompozitorių romantiškiausios dainos: „Night in Manhattan“, „Stardust“, „Smile“, „Isn‘t it romantic“ ir kt. Taipogi, koncerto metu bus galima išgirsti populiarių melodijų iš XX a. miuziklų bei kino filmų – „Mėnesienos serenada“, „Vyras ir moteris“, „Diena ir naktis“ ir kt. Bilietų kaina nuo 13 iki 21 euro.

18 val. Vienas iš populiariausių duetų visoje Lietuvoje „2 Donatai“ kviečia į šventinį koncertą. Šį kartą jame skambės gerai žinomos atlikėjų dainos „Kai kas vakarą“, „Planeta“, „Prisėdai šalia“, „2ŠE“ ir dar daugelis kitų. Koncertas vyks „Renginių oazėje“, bilietų kaina nuo 14 iki 22 eurų.

Kaip visada, jeigu trokštate daugiau sužinoti apie renginius vykstančius visoje Lietuvoje, kviečiame apsilankyti portalo „Kas vyksta“ renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA