Tragiška atomazga: rastas trečiadienį dingusio jauno kauniečio kūnas | Kas vyksta Kaune

Tragiška atomazga: rastas trečiadienį dingusio jauno kauniečio kūnas

Kauno apskrities VPK nuotr.

Tik ketvirtadienį paskelbus apie Kaune dingusio jauno vyro paiešką, penktadienio pavakarę „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija, kad rastas kauniečio kūnas. Policija portalui patvirtino liūdną žinią – manoma, kad vyras iš gyvenimo galėjo pasitraukti savo noru.

Kaip vėlyvą penktadienio popietę pranešė socialinius tinklus akylai sekantis „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, po paieškos pranešimu feisbuke žmonės jau reiškia užuojautą. Vyro artimieji komentarų sekcijoje konstatavo netekę vaiko ir dėkojo už pagalbą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas portalo žurnalistams patvirtino, kad rastas M. G., kurio paieška paskelbta kovo 5 d., kūnas. Pareigūnai tiria nelaimės aplinkybes, įvykio vietos ir laiko pašnekovas nurodyti dar negalėjo.

Kauno apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė „Kas vyksta Kaune“ patikslino, kad, pirminiais duomenimis, kaunietis iš gyvenimo pasitraukė pats. Greitu metu komisariato atstovė žadėjo pateikti daugiau informacijos.

Primename, kad apie M. Gerulaičio dingimą policija pranešė ketvirtadienio popietę. Kaip skelbta, vyriškis kovo 4 d., apie 8 val., vyšninės spalvos automobiliu „Opel Astra“ iš namų Jotvingių gatvėje išvažiavo į darbą, tačiau jame nepasirodė, o namo taip pat negrįžo.

Jauno vyro telefono paskutinė buvimo vieta fiksuota Šakių rajone, Lekėčių miestelyje, vėliau patikslinta Jančiuose. Kauniečio „Facebook“ profilyje nurodoma, kad praėjusių metų rugpjūčio 29-ąją jis pradėjo dirbti žūklės reikmenimis prekiaujančioje įmonėje „Baltijos žvynas“.

Kauno apskrities VPK 18 val. informavo, kad M. G. kūnas penktadienį po pietų aptiktas Marijampolės apskrities teritorijoje, Lekėčių kaime esančiame miške. Rastas ir vyro automobilis. Ieškant dingusiojo bendradarbiavo Kauno ir Marijampolės apskričių pareigūnai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA