Šeštadienį „Žalgirio“ arenoje: nuo apsipirkimo iki „Mažosios Miss“ rinkimų | Kas vyksta Kaune

Šeštadienį „Žalgirio“ arenoje: nuo apsipirkimo iki „Mažosios Miss“ rinkimų

Organizatorių nuotr.

Pirmasis pavasario šeštadienis kauniečiams bus dosnus mada ir grožiu – į „Žalgirio“ areną sukvies nemokama mados ir grožio mugė „Design for life“. Kaip ir kasmet, čia sutiksite kelis šimtus gamintojų iš visos Lietuvos.

Drabužiai, grožio prekės, aksesuarai, kosmetika, interjero detalės namams, gaminiai vaikams – kovo 7 dieną vyksiantis renginys nestokos pasirinkimo. Negana to, praleisti laiką lankytojai galės ne tik apsipirkdami, bet ir stebėdami „Mažosios Miss“ rinkimus, o pirmųjų lankytojų lauks nemokami žurnalai.

„Žalgirio“ arena talpins virš 150 gamintojų

Kovos 7-osios šeštadienį „Žalgirio“ arenoje nuo 10 iki 16 valandos bursis ne tik gerai šalyje žinomi gamintojai, bus galima susipažinti ir su dar neatrastais prekių ženklais. Prekybininkų skaičius perkops 150 ir leis pasinerti į tikrą pasirinkimo oazę – įsigyti gaminių ne tik sau, bet ir artimiesiems, mat užpildyta bus visa arena.

Ieškančius, kaip atnaujinti drabužių spintą vilios ne tik išskirtiniai marškinėliai, kostiumėliai ar suknelės, tačiau ir šiltesni drabužiai, paltai. Pirmenybę teikiantys grožiui, mugėje ras kosmetikos ir viso kūno grožio priemonių kūrėjus, kvapų pasaulio žinovus bei įvairius papildų gamintojus.

Aksesuarų gerbėjams pasipuošti padės tiek išskirtinės apyrankės, tiek dėmesį pritraukiantys auskarai, sagės ar dirželiai. Mados aktualijas pateiks ir avalynės bei rankinių gamintojai.

„Žalgirio“ arenoje nepamiršti liks ir mažieji. Mamos mugėje atras kokybiškų, judesių nevaržančių ir stilingas prekes siūlysiančių gamintojų.

Negana to, mugėje rasite ir detalių namams. Namų kvapai, aromatinės žvakės, gėlių kompozicijos, rėmeliai, šviečiančios dekoracijos, pledai, antklodės ir kita.

Mados ir grožio mugė „Design for life“ / Organizatorių nuotr.

Vyks ir mergaičių grožio konkursas

Pirmąjį pavasario šeštadienį vyksianti mugė nustebins ir veiklomis. Nuo 9 iki 16 valandos „Žalgirio“ arenoje vyks profesionalios modelių mokyklos vaikams ir paaugliams „Mpodiumas“ organizuojamas – Mergaičių grožio konkursas „Veidrodėli, veidrodėli, kas Pasaulyje gražiausia!?“.

Mažosios princesės ir pasakas dievinančios mergaitės bus kviečiamos dalyvauti konkurse, kurio metu veidrodžių apsuptyje jausis kaip karalaitės, pasipuoš gražiausiomis suknelėmis ir karūnomis.

Konkurse mergaitės bus skirstomos į 3-14 metų amžiaus kategorijas. Visa ši informacija plačiau pateikiama interneto svetainėje.

Pirmiesiems lankytojams – dovanos

Nuo 10 valandos prasidėsianti nemokama mugė itin maloniai pasitiks pirmuosius lankytojus. Jų čia lauks nemokamai dalijami savaitraščiai „Prie kavos“.

Leidinių kiekis ribotas, tad šias simbolines dovanas gaus pirmieji keli šimtai.

Lankytojus prie įėjimo tikrins termovizoriai

Svarbu paminėti, jog renginio metu visus lankytojus prie įėjimo tikrins termovizoriai. Jei termovizoriai užfiksuos aukštesnę nei įprastą kūno temperatūrą, asmuo bus dar kartą patikrintas atskirai. Rezultatams pasitvirtinus, jis į „Žalgirio“ areną nebus įleistas.

„Žalgirio“ arenoje prie įėjimų ir strateginėse vietose bus įrengtos papildomos vietos rankų dezinfekcijai. Papildomai bus pasirūpinta ir dažnesniu paviršių (turėklų, rankenų, kitų paviršių) valymu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA