Įžūlumui nėra ribų: iš Kauno ligoninių vagiamas ir muilas | Kas vyksta Kaune

Įžūlumui nėra ribų: iš Kauno ligoninių vagiamas ir muilas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Koronaviruso sėjama panika kauniečių nepalieka ramybėje. Dar visai neseniai Kauno klinikų atstovai pasigedo medicininių kaukių, o šiandien Respublikinė Kauno ligoninė socialiniame tinkle pasidalijo informacija apie dingusį skystą muilą kartu su visu dozatoriumi.

„LSMU Kauno klinikų Skubios medicinos klinikoje pavogtos pakuotės su medicininėmis kaukėmis. Pas mus, RKL, ne personalui skirtose sanitarinėse patalpose kažkam kilo mintis išplėšti dozatorių ir pavogti skystą muilą“, – teigiama „Facebook“ įraše.

Pasak Respublikinės Kauno ligoninės, muilas bei dezinfekcinis skystis dingsta ir kitose ligoninėse.

„Dozatorių vėl pritvirtinome, juk negali būti taip, kad ligoninės tualete nebūtų muilo, bet kažkam gal ir vėl pakils ranka? Nes juk reikia laikytis higienos – šiomis epidemiologinėmis dienomis tai akcentuojama visais kanalais. Nors žinot ką? Higiena, gyvenimo švara prasideda ne nuo rankų plovimo, o nuo to, kas galvoje – minčių, vertybių. Mentaliteto.

Kai su šiais dalykais viskas tvarkoje, žmogus ne tik plausis rankas, bet ir pagalvos apie kitus – apie ligoninę, kuri disponuoja ribotais resursais ir tuo pačiu daro viską, kad būtų užkirstas kelias viruso plitimui. Nes čia – padidintos rizikos zona. Čia ypač svarbu jausti vienam kitą ir būti komanda“, – rašoma socialinio tinklo įraše.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad kovo 1 dieną Kauno klinikų atstovai pasigedo medicininių kaukių. Medikai įtaria, jog medicinines kaukes pasisavina gydymo įstaigoje besilankantys pacientai. Pasak Kauno klinikų, per kelias dienas dingo daugiau nei dešimt dėžučių apsauginių kaukių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA