N. Paltinienė į paskutinę kelionę bus palydėta Lietuvoje | Kas vyksta Kaune

N. Paltinienė į paskutinę kelionę bus palydėta Lietuvoje

DELFI, R. Tenio nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Šeštadienį, vasario 29-ąją, anapilin iškeliavusi legendinė dainininkė Nelly Paltinienė, pastaraisiais metais gyvenusi Vokietijoje, amžinojo poilsio atguls Lietuvoje. Tai žiniasklaidai patvirtino jos bičiulis kunigas Arūnas Peškaitis.

„Kalbėjau su Nelly vyru Arvydu Paltinu. Jis kol kas nežino, kada tiksliai bus kremuoti Nelly palaikai, todėl šiuo metu nėra žinoma ir kada urna bus atvežta į Lietuvą, kada bus surengtos laidotuvės. Tačiau amžinojo poilsio ji tikrai atguls Vilniuje“, – portalui LRT.lt sakė A. Peškaitis.

Primename, jog N. Paltinienė mirė vasario 29-ąją. „Aš su ja bendravau ne paskutinėmis akimirkomis, o prieš dvi ar tris dienas. Ji kalbėjo, kad jai labai blogai. Ji sakė, kad pats jai neskambinčiau, nes ji būtinai man dar pati paskambins. Bet šiandien man paskambino jos vyras“, – naujienų portalui DELFI teigė A. Peškaitis.

DELFI žiniomis, atlikėja greičiausiai bus laidojama Menininkų kalnelyje Antakalnio kapinėse.

Prieš keletą metų atlikėja susirgo plaučių uždegimu su komplikacijomis. Dėl to pastaraisiais metais N. Paltinienė gyveno ir gydėsi Vokietijoje, Manheime. Dėl sveikatos garsi dainininkė beveik neišeidavo iš namų, o, kaip yra pasakojusi, paskutiniu metu didžiausiu džiaugsmu jai buvo tapęs langas, per kurį stebėjo pasaulį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA