Alekna pristato naują dainą su vaizdo klipu: man pačiam tai – eksperimentas | Kas vyksta Kaune

Alekna pristato naują dainą su vaizdo klipu: man pačiam tai – eksperimentas

J. Urbos nuotr.

Dainų autorius ir atlikėjas Alekna (Andrius Aleknavičius) pristato naujausią savo kūrinį pavadinimu „Bėk“ ir jo vaizdo klipą. Kartu su juo dainą atlieka ir Otreya (Ugnė Kudlaitė) – tampa gana įprasta, kad tai, prie ko prisiliečia šie du atlikėjai, virsta tikra grojaraščių bomba ir renka milijonines perklausas.

Alekna pristatydamas naują kūrinį sako: „Ši daina skiriasi nuo anksčiau išleistų mano kūrinių ir man pačiam yra tarsi savotiškas eksperimentas, kuris prasidėjo išgirdus Donato Tamašausko sukurtą garso takelį. Nenoriu atsibosti pats sau ir visada ieškau naujovių. Taip pat, siekiu neprisirišti prie vieno stiliaus ar tematikos. Šiuolaikinė hip hop‘o kultūra yra labai įvairi ir nėra vieno tikslingo braižo, kokia turi būti kūryba ir kaip visa tai turi skambėti, todėl norėjau išbandyti save ir elektroninėje muzikoje.“

Atlikėjas neslepia džiaugsmo, kad prie šio projekto prisidėjo gausus būrys talentingų žmonių. Daina „Bėk“ yra jau ketvirtas Aleknos ir Otreya‘os (Ugnės Kudlaitės) bendras kūrinys.

[susije_video kurie=”1″]

„Ugnė yra labai talentinga vokalistė, todėl labai džiaugiuosi, kad sutikau ją savo kūrybos kelyje. Manau, kad tai tikrai ne paskutinis mūsų bendras projektas, nes su ja labai gera kurti ir dirbti“, – mintimis dalijasi atlikėjas.

Taip pat dainos vaizdo klipe šoka choreografas ir šokėjas Edgaras Kerpė, kurį Alekna įvardija vienu geriausių šokėjų Lietuvoje: „Mano nuomone, Edgaras yra vienas geriausių šokėjų Lietuvoje ir man didžiulė garbė dirbti kartu su žmogumi, kuris yra visiškas profesionalas savo srityje.“

Vaizdo klipo idėją atlikėjui įgyvendinti padėjo „Baltas Media“ komanda, kurių dėka jau antrą kartą buvo sukurtas profesionalus ir kokybiškas vaizdo klipas – galutiniu rezultatu Alekna teigia galintis didžiuotis.

[susije_video kurie=”2″]

„Pasiruošimo ir filmavimo darbai truko kelias dienas, o rezultatui pasiekti prireikė gausios apšvietėjų ir operatorių komandos, todėl noriu padėkoti visiems prisidėjusiems prie klipo kūrybinio proceso“, – apie vaizdo klipo gamybą pasakoja Alekna.

Pristatydamas patį kūrinį atlikėjas teigia, jog daina yra gana abstrakti: „Galima bandyti ieškoti daug kūrinio interpretacijų, tačiau trumpai galiu pasakyti, kad ši daina yra apie savotišką bėgimą nuo savęs ir nuo tų, kurie moko kitus, kaip gyventi, nors patys tam neturi išsilavinimo.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA