Švara per 15 minučių: automobilių salonus Kaune valys ir sekmadieniais | Kas vyksta Kaune

Švara per 15 minučių: automobilių salonus Kaune valys ir sekmadieniais

Organizatorių nuotr.

Nors ką tik išplautu ir išvalytu automobiliu keliauti kur kas smagiau, tačiau imtis jo priežiūros dar kartais tampa tikru iššūkiu. Darbo dienomis stokojame jėgų ir laiko, o laisvadienių metu tenka taikytis prie ribotų automobilių plovyklų darbo valandų ir jose susidariusių eilių.

Dėl šios priežasties, įvertinę lengvai pasiekiamų ir greitų valymo paslaugų poreikį, kauniečių itin pamėgta, Muravos sankryžoje veikianti „Švaros broliai“ tunelinė plovykla (Savanorių pr. 441A) skelbia nuo šiol visas automobilių švarinimo paslaugas teiksianti ir sekmadieniais.

Automobilio valymas – dabar ir sekmadieniais

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija pasidomėjo, jog Kaune veikia per šimtą skirtingo tipo automobilių plovyklų, tačiau tik penktadalis jų gali pasiūlyti ne tik išorės, bet ir vidaus valymo paslaugas.

Panorus automobilio saloną profesionalams patikėti laisvadienių metu, šis sąrašas susitraukia iki vos keleto galimų pasirinkimo variantų. Kai kuriose iš sekmadieniais veikiančių automobilio salonus valančių plovyklų reikalinga išankstinė registracija, kitur laukdami eilėje galime užtrukti ir iki valandos brangaus laisvadienių laiko.

„Švaros broliai“ / Organizatorių nuotr.

Tiesa, pradedant pirmuoju pavasario savaitgaliu, užtikrinti reguliarią automobilio vidaus švarą mieste taps kur kas lengviau.

„Kaune, Muravos sankryžoje veikianti tunelinė „Švaros broliai“ plovykla yra viena galingiausių plovyklų Baltijos šalyse ir vienintelė Lietuvoje, galinti pasiūlyti VIP plovimo programą su salono valymu. Dėka visiškai automatizuotos sistemos, automobilio išorė kruopščiai nuplaunama ir išvaškuojama per 3 minutes, o skyrę dar keliolika minučių klientai gaus ir profesionalias salono valymo paslaugas.

Joms užsakyti nereikalinga išankstinė registracija, o atnaujinus darbo laiką, transporto priemonių vidaus ir išorės priežiūra kauniečiai galės rūpintis net ir sekmadieniais“, – sako „Švaros broliai“ tunelinių plovyklų tinklo vadovas Saulius Vaičekauskas.

Iki šiol Savanorių prospekte veikiančioje tunelinėje plovykloje sekmadieniais kauniečiai galėjo pasirūpinti tik automobilio išore. Nuo kovo 1 dienos – pirmojo pavasario sekmadienio – atvykus į tunelinę „Švaros broliai“ plovyklą miestiečiams bus suteikiamos ir profesionalios vidaus valymo paslaugos.

„Švaros broliai“ / Organizatorių nuotr.

Visapusiška automobilio švara – per 15 minučių

Moderniais įrengimais, darbo greičiu ir kokybe garsėjantys „Švaros broliai“ jau kurį laiką sėkmingai keičia kauniečių vairuotojų įpročius. Skatindami automobilių „higiena“ rūpintis reguliariai, „Švaros broliai“ užtikrina, kad transporto priemonių plovimas, vaškavimas, sausas salono bei bagažinės valymas bus atliktas vos per 15 minučių.

„Pasirinkus VIP išorės plovimo programą, automobiliui atliekamos visos svarbiausios plovykloje siūlomos paslaugos. Iš pradžių automobilio kėbulas nuplaunamas šampūnu, aktyviomis putomis ir nuvalomas itin minkštomis šluostėmis. Tuomet atliekamas 3 lygių ratų plovimas, nuplaunamas ir antikorozine danga padengiamas automobilio dugnas.

Paviršiai padengiami ir išblizginami vašku bei specialiu apsauginiu sluoksniu, apsaugančiu kėbulo spalvos sodrumą ir užtikrinančiu ilgalaikę automobilio švarą. Galiausiai transporto priemonė nuskalaujama vandeniu, švariai išdžiovinama ir keliauja į greta esantį vidaus valymo konvejerį“, – sako S. Vaičekauskas.

Vidaus valymo metu „Švaros broliai“ darbuotojai išsiurbia automobilio saloną ir bagažinę, kruopščiai nuvalo visus paviršius ir langus, išplauna ir išdžiovina kilimėlius. Per šį trumpą laiko tarpą klientai gali pasimėgauti nemokamu kavos ar arbatos puodeliu komfortiškoje plovyklos poilsio zonoje. Esant poreikiui, čia klientai gali pasikrauti ir savo išmaniuosius telefonus ar belaukdami nudirbti keletą darbų prie kompiuterio.

„Švaros broliai“ / Organizatorių nuotr.

Išankstinė registracija – nereikalinga

Tunelinėje „Švaros broliai“ plovykloje per valandą galima išplauti net 200 skirtingų transporto priemonių. Didelis plovimo sistemų našumas bei efektyvus darbų paskirstymas leidžia užtikrinti maksimalų atliekamų paslaugų greitį. Atitinkamai, automobilį nusiplauti ar išvalyti norintiems kauniečiams nereikia iš anksto planuoti ar rezervuoti laiko plovykloje.

„Tikime, kad automobilio plovimas bei salono valymas turi tapti reguliariu įpročiu, nelaukiant specialios progos ar geros orų prognozės. Juk automobilis yra mūsų kasdieninio gyvenimo dalis, tad salone neišvengiamai atsiranda nešvarumų, kvapų ir bakterijų, galinčių tapti net mūsų alergijų ar susirgimų priežastimi.

Dėl šių priežasčių, transporto priemonės priežiūra turi tapti tarsi elementaria higiena, o jai atlikti skirtos paslaugos turi būti pasiekiamos paprastai, greitai ir lengvai “, – tikina „Švaros broliai“ tunelinių plovyklų vadovas.

Siekdami formuoti reguliarius automobilio priežiūros įpročius, klientams „Švaros broliai“ siūlo ir plovimo paslaugų abonementą. Sutaupyti dar daugiau laiko ir sumažinti finansines išlaidas padėsiantis pasiūlymas automobilį leidžia plauti neribotą kiekį kartų visose Lietuvoje veikiančiose tinklo tunelinėse plovyklose.

Vidaus ir išorės valymo bei plovimo paslaugas teikiančią tunelinę „Švaros broliai“ plovyklą kauniečiai ir miesto svečiai gali rasti adresu Savanorių pr. 441A. Plovykloje klientai sekmadieniais laukiami nuo 9 iki 21 val., o salono valymo darbai sekmadieniais, pradedant kovo 1-ąją, bus atliekami nuo 9 iki 18 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA