Portale „Kas vyksta Kaune“ – pokalbis ir kartingų lenktynės su Dakarą įveikusiu A. Gelažninku (tiesioginė transliacija) | Kas vyksta Kaune

Portale „Kas vyksta Kaune“ – pokalbis ir kartingų lenktynės su Dakarą įveikusiu A. Gelažninku (tiesioginė transliacija)

R.Tenio nuotr.

Populiarūs pasikalbėjimai su garsiais ir puikiai visuomenei pažįstamus veidais įgauna pagreitį. Šį kartą dėmesys bus skirtas Kauną garsinančiam lenktynininkui. „Kas vyksta Kaune“ penktadienį, 19 val., kviečia stebėti tiesioginę transliaciją, kurioje neseniai iš Dakaro ralio grįžęs Arūnas Gelažninkas papasakos, kokių savybių reikia norint tapti čempionu ir su kokiais iššūkiais tenka susidurti sunkiausiame pasaulio ralyje.

Pasikalbėjimus organizuojantys „ZBIKE“ ir „Vilko kartodromas“ džiaugiasi, kad prie šio renginio iniciatyvos jungiasi ir gerai žinomas laidų vedėjas, žurnalistas Ramūnas Fetingis.

Pirmasis svečias, kurį tiesioginės transliacijos metu kalbins laidos „Autopilotas“ vedėjas – 19 kartų Lietuvos, daugkartinis Baltijos šalių čempionas, profesionalus motociklų sporto lenktynininkas, neseniai grįžęs iš Dakaro A. Gelažninkas. Kartu su juo atvyks ir naujasis motociklas, kuriuo sportininkas įveikė 2020 metų Dakaro ralį.

Vakaras neapsiribos vien tik pokalbiais. Po pasikalbėjimų vyks kartingų varžybos „A. Gelažninko taurei laimėti“, kuriose save išbandys ir už kartingo vairo sės pats Dakaro dalyvis.

Renginys vyks vasario 21 dieną ir prasidės 19 val., durys atidaromos nuo 18.30 val. Visi norintys dalyvauti varžybose turi registruotis iš anksto susisiekdami su „Vilko kartodromu“, o tiesioginę renginio transliaciją kviečiame stebėti „Kas vyksta Kaune“ naujienų portale. Visa informacija norintiems dalyvauti renginyje gyvai, pateikiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA