Draugystės gatvėje duris atvėrė atnaujintas „Domus Lumina“ salonas | Kas vyksta Kaune

Draugystės gatvėje duris atvėrė atnaujintas „Domus Lumina“ salonas

Organizatorių nuotr.

Daugiau nei dešimtmetį langų uždengimo srityje veikianti bendrovė „Domus Lumina“ vasarį paskelbė atverianti naujos koncepcijos salono duris Kaune. Draugystės gatvėje 8C numeriu pažymėtame PC „Senukai“ pastate salonas veikė jau ne vienerius metus, tačiau šiemet klientus „Domus Lumina“ konsultantai pasitiks kitoje to paties pastato dalyje – dvigubai erdvesnėse ir dar daugiau asortimento eksponuoti leidžiančiose patalpose.

[galerija kiek=”4″]

Lauko ir vidaus langų uždengimo sprendimus gaminančios bendrovės mažmeninės prekybos vadovės Jovitos Apanavičienės teigimu, pokyčių naudą pajus kiekvienas salone apsilankęs „Domus Lumina“ klientas.

„Klientų poreikiai ir aptarnavimo kokybė visada buvo ir yra vienas pagrindinių mūsų veiklos prioritetų. Dėl šios priežasties, kurdami naujosios koncepcijos saloną, norėjome atverti dar didesnes pasirinkimo galimybes, bet per toli nepabėgti nuo klientams jau puikiai žinomos ir savo patogumą įrodžiusios vietos.

Į kitą prekybos centro „Senukai“ dalį persikėlusiame salone lankytojų lauks reikšmingai išaugusi užuolaidų audinių ekspozicija, dar daugiau lauko bei vidaus langų uždengimo sprendimų ir teisingą interjero sprendimą priimti padėsianti užuolaidų dizainerė“, – sako „Domus Lumina“ mažmeninės prekybos vadovė Jovita Apanavičienė.

Atnaujintas „Domus Lumina“ salonas / Organizatorių nuotr.

Visi vidaus ir fasadų sprendimai – po vienu stogu

Atnaujintame salone lankytojus konsultuos ilgametę patirtį turinti „Domus Lumina“ vadybininkų komanda. Atsižvelgiant į kliento poreikius ir norimą išgauti – dekoro, apsaugos nuo karščio ar saulės, privatumo ar kitą – funkciją, konsultantai padės pasirinkti tinkamiausius lauko fasadų ar vidaus langų uždengimo sprendimus.

Tiek salone, tiek namuose klientus konsultuosiantis profesionalus tekstilės audinių dizaineris pasirūpins sprendimų integravimu į bendrąjį namų interjerą ar eksterjerą, o „Domus Lumina“ meistrų komanda – techninėmis projekto įgyvendinimo galimybėms. Priėmus sprendimą ir jį pagaminus, meistrai fasado ar langų uždengimo sprendimus patys pristatys ir sumontuos.

„Po vienu salono stogu klientai ras ne tik kokybę, bet ir itin platų pasirinkimą. Siūlome visus namų langų uždengimo sprendimus – nuo įprastų iki bet kuriame interjere lengvai pritaikomų ritininių užuolaidų. Taip pat, vieną plačiausių fasado gaminių pasirinkimą. Galime suprojektuoti ir pagaminti fasado žaliuzes bei vadinamuosius fasado roletus, markizes, pergoles ir daugelį kitų nestandartinių, individualius poreikius atitinkančių sprendimų“, – sako J. Apanavičienė.

Atnaujintas „Domus Lumina“ salonas / Organizatorių nuotr.

„Domus Lumina“ mažmeninės prekybos vadovė pažymi, kad itin dažna kiekvienų namų problema – saulės keliamos bėdos. Specialistė informuoja, kad naujajame, o taip pat ir kituose šalies salonuose apsilankę žmonės, ras jiems tinkamiausią sprendimą šiai problemai spręsti.

„Parinkę tinkamus ir klientui patinkančius audinius, išspręsime patalpų įkaitinimo problemas, suteiksime visiško arba dalinio langų užtamsinimo paslaugas, sukursime sąlygas patogiai dirbti kompiuteriu ar žiūrėti televizorių langų aklinai neužtamsinant“, – teigia „Domus Lumina“ mažmeninės prekybos vadovė.

Artėjant pavasariui – specialių pasiūlymų metas

Šiuo metu tiek atnaujintame, tiek kituose „Domus Lumina“ salonuose vyksta pasiruošimo naujosios kolekcijos pristatymui darbai. Naujoji kolekcija salonus pasieks jau kitą mėnesį, o jos belaukiant langų uždengimo gamintojas skelbia ypatingas nuolaidas daugiau nei 200 skirtingų audinių.

„Pavasaris – atsinaujinimo metas. Dėl šios priežasties, pildome ne tik užuolaidų, bet ir plisuotų žaliuzių, romanečių kolekcijas, siūlome net keturias skirtingas medinių žaliuzių kolekcijas bei vieną didžiausių ritininių užuolaidų asortimentų. Naujoji kolekcija salonus pasieks jau nuo kovo pradžios, o iki tol norimus langų uždengimo sprendimus klientai gali įsigyti pasinaudoję šiuo metu taikomais ypatingais kainų pasiūlymais“, – informuoja J. Apanavičienė.

Atnaujintas „Domus Lumina“ salonas / Organizatorių nuotr.

Naujosios kolekcijos kūrimą bei gamybą palengvino ir dar daugiau galimybių moderniems sprendimams kurti atvėrė sausį veikti pradėjusi nauja „Domus Lumina“ gamykla. Per 4000 kv. metrų plote išsidėsčiusioje gamybinėje erdvėje, anot mažmeninės gamybos vadovės, sukuriamos sąlygos gaminių spektrą praplėsti dar labiau, o pažangių įrengimų pagalba – užtikrinti dar aukštesnę jų kokybę, modernų ir tvarų pakavimą, ženkliai sutrumpinti gamybos terminus.

Apžiūrėti gaminius bei nemokamai pasikonsultuoti kauniečiai gali tiek atnaujintame „Domus Lumina“ salone Draugystės g. 8C (PC „Senukai“), tiek antrajame, adresu Savanorių pr. 174A įsikūrusiame, Kauno salone. Taip pat „Domus Lumina“ salonus klientai gali rasti ir kituose didžiuosiuose šalies miestuose – Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Susipažinti su „Domus Lumina“ asortimentu bei gamybos galimybėmis lankytojai galės ir kovo 20-22 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančios parodos „Namų pasaulis 2020“ metu. Lankytojų lauks specialūs pasiūlymai ir nuolaidos.

Daugiau inormacijos ir naujienų čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA