Po „Žalgirio“ arenos stogu būriuojasi ryškiausi šalies grožio specialistai | Kas vyksta Kaune

Po „Žalgirio“ arenos stogu būriuojasi ryškiausi šalies grožio specialistai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Stiliaus bei įvaizdžio supratimas keičiasi su kiekvienu sezonu, o tai, kas vakar galėjo atrodyti dar sena ir nemadinga, šiandien – aukštosios mados viršūnėse. Siekdami žengti koja kojon su grožio pasaulio naujienomis, madomis bei tendencijomis, grožio srities profesionalai šį savaitgalį buriasi Kaune – kasmetinėje parodoje „Beauty Expo 2020“.

Parodai besiruošiančių grožio profesionalų teigimu, šiemet temų diskusijoms bus kaip niekad daug. Į madą grįžta prieš keletą dešimtmečių vyravusios plaukų formavimo, makiažo bei stiliaus tendencijos, vis daugiau dėmesio įgauna vyrų grožio priežiūros temos, nyksta nusistovėjusios dažymo bei formavimo technikos ir taisyklės, rašoma parodos pranešime spaudai.

Ryškios, blizgios ir drąsios grožio tendencijos

Visą savaitgalį Kaune, parodoje „Beauty Expo 2020“ leisianti žinoma šalies vizažistė ir savo vardo grožio salono įkūrėja Oksana Pikul-Jasaitienė pastebi, jog tendencijoms vejant viena kitą, šie metai į grožio pasaulį įnešė ir daug erdvės kūrybai bei improvizacijoms.

„Ypatingai įdomu stebėti tai, kad makiažo ir stiliaus srityje lieka vis mažiau griežtumo. Iki šiol vieną paskirtį turėjusi makiažo priemonė šiandien gali būti naudojama keliems skirtingiems tikslams įgyvendinti“, – sako Oksana Pikul-Jasaitienė.

Vizažistės teigimu, į parodą atvykę lankytojai netruks pastebėti, kad naujausios grožio pasaulio tendencijos šiais metais suksis aplink ryškias, akį traukiančias spalvas bei blizgų efektą kuriančias makiažo priemones.

Pirmasis grožio specialistų forumas Lietuvoje

Ryškius pokyčius grožio srityje liudija ir pirmą kartą šalyje organizuojamas Lietuvos grožio specialistų forumas. Pirmąją parodos „Beauty Expo 2020“ dieną – vasario 21-ąją – Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantis renginys savo programa sutrauks šimtus grožio specialistų ir entuziastų iš įvairių šalies kampelių.

„Į parodą atėjusiam lankytojui sukuriamos sąlygos susipažinti tiek su grožio, tiek su mados pasaulio tendencijomis. Žmogus gali pasižvalgyti parodoje, įvertinti stenduose pristatomus produktus ir paslaugas, o kartu – klausyti aukščiausią kvalifikaciją savo srityje pasiekusių specialistų pranešimų, dalyvauti seminaruose, diskusijose“, – teigia grožio specialistų forumą organizuojančios „Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos“ prezidentė Jolanta Mačiulienė.

Daugiau nei 10 metų Lietuvos kirpėjus bei grožio specialistus vienijančios asociacijos prezidentė pažymi, kad renginio programoje dėmesys bus skiriamas ne tik moterų, bet ir vis didesnę svarbą įgaunančiai vyrų grožio puoselėjimo temai.

Asociacijos „KIGSA“ pirmą kartą organizuojamame forume lankytojų lauks tendencijos bei naujienos iš skirtingų grožio sričių. Iš viso – 9 pranešimai, kuriuos pristatys per 30 skirtingų šalies bei užsienio specialistų.

Visapusiškas dėmesys grožiui ir jį kuriantiems specialistams

Profesiniuose „Beauty Expo 2020“ pranešimuose bus pateikiama daug mokomosios ir parodomosios medžiagos, scenoje bus vykdomi plaukų dažymo, naujausių manikiūro ir pedikiūro technikų pristatymai, daug pranešimų, skirtų šiandien itin populiariai blakstienų gražinimo temai.

Greta pirmojo Lietuvos grožio specialistų forumo, vasario 21-23 dienomis Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančioje parodoje taip pat bus pristatomos profesionalios kosmetinės priemonės, papuošalai bei aksesuarai, grožio įranga ir kiti inovatyvūs atradimai.

Taip pat, organizuojamos grožio meistrų konsultacijos, pristatomos kitos, tiek profesionaliam darbui, tiek kasdieniniam grožiui kurti aktualios temos ir naujienos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA