Kauno marių „tarzano“ paieškos įsibėgėja: padėjusiems surasti žada atlygį | Kas vyksta Kaune

Kauno marių „tarzano“ paieškos įsibėgėja: padėjusiems surasti žada atlygį

Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ pradėjus domėtis apie Kauno marių pakrantės tvarkytoją, kuris pagal savo nuožiūrą iškasinėjo šlaite laiptus, nukapojo medžių šaknis, situacija susidomėjo ir Kauno marių regioninio parko direkcija. Nuvažiavę patikrinti gautos informacijos, patvirtino, jog pakrantė tikrai nuniokota, o pasak aplinkinių žmonių pasakojimų, esą tai daro vietinis lankytojas.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ jau rašė anksčiau, redakcija gavo skaitytojų informaciją ir nuotraukas, su klausimais ar taip turi atrodyti regioninio parko aplinka. Perdavus informaciją Kauno marių regioninio parko darbuotojams, šie pakomentavo, jog aplinką esą „tvarko“ vietinis „tarzanas“. Vyriausiojo specialisto-biologo Mindaugo Kirstuko teigimu gamtoje, o ypač saugomoje teritorijoje taip daryti negalima.

Šiandien Kauno marių regioninio parko direkcijos „Facebook“ paskyroje pasirodė pranešimas, jog žymusis „tarzanas“ ieškomas taikiam pokalbiui dėl susiklosčiusios situacijos. Siūloma duoti piliečiui legalių gamtos tvarkymo darbų.

Į „tarzano“ paieškas kviečiami ir regioninio parko lankytojai, su linksmu, kūrybiniu iššūkiu – nusifotografuoti su „tarzanu“. Už išradingiausią nuotrauką siūlomas ir atlygis.

Tikimasi, jog Kauno marių šlaitai toliau nekentės, o atvykę lankytojai galės džiaugtis natūraliu gamtos reljefu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA