Kauno rajone sučiuptas galimai psichotropines medžiagas platinęs vyras | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone sučiuptas galimai psichotropines medžiagas platinęs vyras

Asociatyvi / Kauno apskr. VPK nuotr.

Vasario 19 dieną vakare, apie 22.30 val. Kauno rajone, Drąseikių kaime, sulaikytas vyras gimęs 1975 metais, galimai turėjęs, laikęs ir platinęs psichotropines medžiagas, praneša Kauno apskrities vyriausiasis komisariatas.

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai nustatė, kad tą pačią dieną, apie 15.30 val., asmuo dalį galimai psichotropinės medžiagos, supakuotos į popieriaus lapą už 20 eurų neteisėtai pardavė vyrui, tęsdamas savo nusikalstamą veiką, tą pačią dieną apie 20.30 val. namuose dalį galimai psichotropinės medžiagos, supakuotos plastikiniame maišelyje, už nenustatytą pinigų sumą neteisėtai pardavė kitam vyrui.

Kadangi Kauno rajono policijos pareigūnai užkardė vykdomą nusikalstamą veiką, daugiau galimai psichotropinės medžiagos parduota nebuvo. Kratos metu buvo rasti ir paimti dar 4 plastikiniai maišeliai galimai psichotropinės medžiagos.

Dėl šio įvykio pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d., dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Už šią nusikalstamą veiką Kauno rajono gyventojui gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 6-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA