Kauno rajone buvusios žmonos šaldytuvą siaubęs miškinis atsidūrė pareigūnų rankose | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone buvusios žmonos šaldytuvą siaubęs miškinis atsidūrė pareigūnų rankose

Kauno apskr. VPK nuotr.

Viena Kauno rajono gyventoja galės ramiau miegoti, kadangi neteks nerimauti dėl išdaužto lango ar išlaužtų durų bei vis dingstančių maisto produktų. Ne, šios moters namuose tikrai neapsigyveno jokia antgamtiška būtybė, kuri niokodama namus tuštindavo moters šaldytuvą.

Pasirodo, namuose esančioms gėrybėms neatsispirdavo buvęs vyras, kuris dėl tokių neteisėtų veiksmų, deja, Kauno rajono pareigūnų buvo sulaikytas, o vakar dar ir paskirta kardomoji priemonė.

Kaip skelbia Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, viskas prasidėjo dar praėjusių metų gruodžio 27 dieną, kuomet moteris pastebėjo, kad išlaužiant langą ir duris buvo patekta į namus, pavogti ne tik grynieji pinigai, trys buteliai alkoholinių gėrimų bei įvairūs maisto produktai iš šaldiklio ir šaldytuvo. Panaši istorija pasikartojo dar 3 kartus – šaldytuvas vis ištuštėdavo, o namų langas ar durys likdavo apgadinti.

Maistą vogusio vyriškio buveinė / Kauno apskr. VPK nuotr.

Tiesa, vieną kartą buvo rastos jau praviros durys, tačiau niekas nebuvo pavogta. Matyt, nesuviliojo virtuvėje esantis turinys.

Nekviesto svečio paskutinis apsilankymas įvyko praėjusią savaitę, laikotarpiu nuo vasario 12 d. iki 13 d. Šis, greičiausiai, taip ir liks paskutiniuoju, kadangi vyras buvo netrukus sulaikytas.

Vasario 18 dieną Kauno rajone, Alšėnų seniūnijos miškuose, sulaikant 46 metų įtariamąjį pareigūnai kiek nustebo – vyriškis gyveno miške gana išmaniai suręstoje buveinėje. Galiausiai, vasario 20 d. vyrui paskirta kardomoji priemonė – suėmimas dviem mėnesiams.

Maistą vogusio vyriškio buveinė / Kauno apskr. VPK nuotr.

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka dėl šio įvykio ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už vagystę numatoma atsakomybė: bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jį koordinuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA