Sporto klubas „Lemon Gym“ švenčia gimtadienį: kauniečius kviečia išmėginti masažines lovas | Kas vyksta Kaune

Sporto klubas „Lemon Gym“ švenčia gimtadienį: kauniečius kviečia išmėginti masažines lovas

Organizatorių nuotr.

Lietuvoje ir Baltijos šalyse jau pamiltas sporto klubų tinklas „Lemon Gym“ švenčia 5- ajį gimtadienį. Kol visuose tinklo klubuose vyksta šventinis renginių ciklas, bene daugiausiai staigmenų sulaukė „Lemon Gym“ esančio Savanorių pr. lankytojai: šia proga klubas ėmė veikti 24/7, o jau pasportavusius poilsio akimirkai kviečia hidromasažinės lovos.

Svarbu ne tik profesionali treniruotė, bet ir profesionalus poilsis

Nuolatos tobulėjant požiūriui į sportą, vis dažniau atsigręžiama ne tik į laiką treniruotės metu, bet ir į laiką po jos. Tai, ar suteikiame kūnui pakankamai poilsio, tiesiogiai lemia ne tik mūsų rezultatus, bet ir motyvaciją kitą dieną vėl kilti sportuoti.

„Paskutiniu metu ypač daug dėmesio skiriama atsistatymui po treniruočių. Viena iš populiarėjančių priemonių šiam tikslui pasiekti – specialios hidromasažinės lovos. Jos ne tik atpalaiduoja, palengvina raumenų sustingimą, pagreitina kraujo cirkuliaciją, bet ir mažina įtampą, nerimą ar net nedidelius skausmus“, – pasakoja „Lemon Gym“ tinklo vadovė Greta Radzevičienė.

Masažo malonumais „Lemon Gym“ rekomenduoja mėgautis po treniruotės. Toliau belieka patogiai įsitaisyti ir kompiuterio ekrane valdyti galingas šilto vandens bangas: nukreipkite jas į tas kūno vietas, kurioms labiausiai reikėtų masažo, nusistatykite tinkamą srovės intensyvumą, procedūros metu mėgaukitės atpalaiduojančia muzika ir vaizdas.

Sporto klubas „Lemon Gym“ / Organizatorių nuotr.

Kiekvienas klubo narys lovomis pirmą kartą galės pasinaudoti nemokamai, o turintys Premium narystę tai nemokamai galės daryti kasdien (10 min/dieną). Gimtadienio proga Lemon Gym siūlo įsigyti Premium narystę už specialią kainą ir pasirašius metinę narystę pirmus tris mėnesius visais Premium narystės privalumais naudotis vos už 11 eurų per mėnesį.

Primename, kad Premium narystės nariai gauna ne tik galimybę naudotis masažinėmis lovomis, bet ir lankyti grupines treniruotes, sportuoti visuose Lemon Gym klubuose, treniruotės metu atsigaivinti Yanga vandeniu, kuris yra prisotintas B grupės vitaminais, stabdyti narystę 4 savaites ir, kad sportuoti būtų smagiau ir lengviau per mėnesį atsivesti 4 draugus ir naudotis Lemon Gym E-trainer PRO versija.

Kvies sportuoti kiaurą parą

„Lemon Gym“ komanda kauniečius nustebino jau ne kartą: nuo milžiniškų ir patogių erdvių iki unikalaus ir ryškaus interjero, nuo vis atsinaujinančių paslaugų iki maksimalaus komforto. Šį kartą klubo Savanorių pr. lankytojų laukia dar viena naujiena: tai išsvajota galimybė sportuoti kiaurą parą septynias dienas per savaitę.

„Nuo šiol nebereikės žvilgčioti į laikrodį: galėsite sportuoti, kiek norite ir kada norite, nes klubas pradeda veikti 24/7“, – šypsosi G. Radzevičienė. Jos teigimu, tokia galimybė yra tobula skubančiam moderniam miesto žmogui, kuris nori pats valdyti savo laiką.

„Padarysime viską, kad jus įkvėptume sportuoti!”, – teigia „Lemon Gym“ komanda ir pažada ir toliau maloniai stebinti klubo lankytojus: šio mėnesio gale nusimato dar daugiau staigmenų, kurias rasite čia.

Aprašytas „Lemon Gym“ klubas įsikūręs Savanorių pr. 168.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA