Policija prašo pagalbos: iš Kauno klinikų dingo sunkiai besiorientuojantis vyras (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Policija prašo pagalbos: iš Kauno klinikų dingo sunkiai besiorientuojantis vyras (papildyta)

DELFI, Kauno apskrities VPK nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai toliau ieško 1957 m. gimusio Vytauto Babarikovo. Pareigūnų duomenimis, vyras prieš kelias dienas dingo išėjęs iš Kauno klinikų.

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime spaudai, vyras dingo vasario 16 d., kai apie 8 val. išėjo iš Kaune, Eivenių gatvėje esančios gydymo įstaigos ir iki šiol negrįžo.

Pareigūnai „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad V. Babarikovas išėjo iš Kauno klinikų teritorijos. Dingusiojo intensyviai ieškoma, tačiau jo rasti iki šiol nepavyksta.

Vyro požymiai: apie 180 cm ūgio, stambesnio kūno sudėjimo, trumpų, kiek pražilusių, bet tamsių plaukų. Vilkėjo juoda striuke, juodomis kelnėmis ir galimai avėjo šlepetes „Crocs“.

Pranešime pažymime, kad vyras sunkiai orientuojasi aplinkoje.

Asmenis, mačiusius ar žinančius V. Babarikovo buvimo vietą, bei galinčius suteikti vertingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonais (8 700) 64955, (8 37) 303450, skambinti skubios pagalbos telefonu 112, arba rašyti el. paštu aida.venciene@policija.lt,

Papildyta vasario 20 dieną 7.55 val.

Šįryt, apie 6.15 val., pareigūnai sulaukė pranešimo, kad pastebėtas galimai dingęs ir ieškomas vyras.

Kauno autobusų stotyje vairuotojai, besiruošiančiai važiuoti maršrutu Kaunas-Jonava, kilo įtarimas, kad įsigyti bilietą vykti autobusu nori galimai žiniasklaidos priemonėse matytas, policijos pareigūnų ieškomas vyras. Šia informacija ji pasidalino su apsaugos darbuotojais, o pastarieji su policijos pareigūnais.

Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad išties tai ieškomas 1957 m. gimęs vyras. Pastarasis perduotas medikams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA