Kauno pareigūnai ieško kapines išniekinusio automobilio ir jo savininko (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kauno pareigūnai ieško kapines išniekinusio automobilio ir jo savininko (papildyta)

Stop kadras

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai atlieka tyrimą, siekdami nustatyti iš eismo įvykio pasišalinusį automobilio vairuotoją, įvažiavusį ir apgadinusį Seniavos kapines bei prašo gyventojų pagalbos.

Kauno apskr. VPK duomenimis, vasario 14 d. 8.05 val. buvo gautas pranešimas, kad galimai eismo įvykio metu, nenustatytam automobiliui įvažiavus į Kaune esančių Seniavos kapinių teritoriją, iš po nakties rasti išversti du tvoros segmentai ir apgadintos dvi kapavietės.

Tikslinant įvykio aplinkybes, paaiškėjo, kad netoliese esančios vaizdo stebėjimo kameros vasario 13 d. apie 21.30 val. užfiksavo automobilį, galimai „Audi“ markės, kuris ir galėjo įvažiuoti į tvorą bei pasišalinti iš įvykio vietos.

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti gyventojus, mačiusius šį eismo įvykį, ar vaizdinėje medžiagoje užfiksuotą žmogų bei asmenis, galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, kreiptis telefonu (8 700) 64485, (8 700) 64490 (visą parą), arba el. paštu rasa.baltaseviciene@policija.lt.

Papildyta vasario 20 dieną 16.49 val.

Kaip praneša Kauno apskr. VPK, po aktyvių automobilio ir jį vairavusio asmens paieškų, šiandien Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos pareigūnai nustatė asmenį, įvažiavusį į kapavietes Kaune, kuriam surašytas administracinio nusižengimo protokolas protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 426 str. 2 d. (nepaklusimas reikalavimui sustabdyti transporto priemonę arba pasitraukimas iš eismo įvykio vietos).

420 str. 2 d. (pavojingas ir chuliganiškas vairavimas, Kelių eismo taisyklėse nustatyto draudimo lenkti ar įvažiuoti į priešpriešinio eismo juostą pažeidimas) bei 417 str. 2 d. (Kelio ženklų, žmonių vežimo reikalavimų nesilaikymas ar kitas Kelių eismo taisyklių pažeidimas).

Padedant visuomenei, tyrimo metu nustatyta, kad Seniavos pl. anksčiau buvo pastebėtas automobilis „Audi A3“, kurio pastaruoju metu nebematyti. Nuvykus adresu, kuriuo galimai gyvena asmuo, turintis tokį automobilį, paaiškėjo, kad išties jaunas vyras (gim. 1994 m.), neturintis 1 metų vairavimo stažo, tą vakarą vairavo šią transporto priemonę ir, kaip pats teigia, nesuvaldęs jos dėl šlapios kelio dangos bei paspaudęs ne tą pedalą, išvertė kapinių tvorą bei įvažiavo į kapavietes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA