D. Motiejūnas prisiminė absurdišką V. Romanovo pasiūlymą ir E. Žukausko skolą | Kas vyksta Kaune

D. Motiejūnas prisiminė absurdišką V. Romanovo pasiūlymą ir E. Žukausko skolą

Ekrano nuotr.

Kauno „Žalgirio“ tinklalaidėje #ŽalgirisOnAir jos vedėjai Kipras Serpauskas ir Lukas Gintautas vienuoliktajame epizode kalbino iš Kinijos į Lietuvą priverstinai sugrįžusį Donatą Motiejūną.

29-erių metų kaunietis „Žalgirio“ garbę gynė 2007–2008 metais, o dar prieš tai rungtyniavo komandos dublerių gretose.

Sužaidęs puikų sezoną Kauno „Aiščių“ komandoje po vienerių metų pertraukos D.Motiejūnas turėjo galimybę sugrįžti į Kauno „Žalgirio“ komandą, tačiau tam kelią užkirto absurdiškas tuo metu komandą valdžiusio Vladimiro Romanovo pasiūlymas.

„Tai buvo labai realu. Turėjau du pasiūlymus – „Žalgiris“ arba Trevizo „Benetton“. Bet nepamirškime, kad „Žalgirį“ tada valdė žymusis V.Romanovas. Galvojome gal dar metus pasilikti LKL, bet „Benetton“ tuo metu garsėjo kaip jaunimą ugdanti komanda, todėl mane labai sužavėjo. V.Romanovas pasakė, kad rašomės penkerių metų sutartį, bet trejus metus sėdėsiu ant suolo. Gerbiu jį, kad jis tiesiai šviesiai pasakė, ko iš manęs tikisi, bet tada supratau, kad mums ne pakeliui“, – istoriją prieš pradedant legionieriaus karjerą prisiminė aukštaūgis.

Dar vilkėdamas žaliai baltus marškinėlius Lietuvos rinktinės krepšininkas treniruotėse stumdėsi su Eurelijumi Žukausku. Pasak krepšininko, po tuo metu komandą treniravusio Rimanto Grigo iššūkio, E.Žukauskas jam yra skolingas pinigų.

„Nepasakysiu kiek litų, bet Eurelijus man yra skolingas iki šiol. Vienoje iš treniruočių Rimantas Grigas pastatė mane gynyboje ir pasakė, kad jei uždėsiu E.Žukauskui bloką, gausiu penkis litus. Tai dabar nepamenu, ar penkis ar dešimt litų jis man skolingas“, – su šypsena dar vieną istoriją prisiminė iš E.Žukausko daug ko išmokęs D.Motiejūnas.

Apie visą D.Motiejūno krepšininko karjerą, įdomiausias istorijas ir atsakymus į klausytojų klausimus žiūrėkite #ŽalgirisOnAir tinklalaidės vaizdo įraše.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA