Sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje vyko šventinis koncertas „Aš – dalis tavęs!“ | Kas vyksta Kaune

Sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje vyko šventinis koncertas „Aš – dalis tavęs!“

R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija užfiksavo, kaip į Žalgirio arenoje vykstantį šventinį koncertą „Aš – dalis tavęs!“ rinkosi tūkstančiai žmonių. Čia vyko gausybė pasirodymų Vasario 16-osios dienai paminėti, o vėliau vyks ir Eurovizijos atrankos finalas. Planuojama, kad renginys, kurio transliaciją galima stebėti per LRT televiziją baigsis tik prieš vidurnaktį.

Kaip anksčiau rašė portalas „Kas vyksta Kaune“, koncertą iš viso turėjo galimybę pamatyti daugiau kaip 10 tūkst. žiūrovų – į „Žalgirio“ areną patekti galima buvo tik turint nemokamus kvietimus. Beveik 6 tūkst. kvietimų organizatoriai padovanojo švietimo, kultūros darbuotojams, akademinei bendruomenei, jaunimo organizacijoms. Į koncertą pakviesti ir policijos pareigūnai, ugniagesiai gelbėtojai, sveikatos įstaigų darbuotojai.

Koncertas prasidėjo visai arenai užsipildant žmonėmis ir giedant Lietuvos himną. Po himno arenoje esantys žmonės išgirdo Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos sveikinimą Vasario 16-osios proga.

„Žalgirio“ arenoje vykusiame šventiniame „Aš – dalis tavęs!“ apdovanojimų koncerte taip pat buvo pagerbtas ne vienas Lietuvą garsinantis ir puoselėjantis jos vardą žmogus.

„Laisva šalis“ nominacijos apdovanojimas įteiktas Lietuvos Respublikos prezidentui Valdui Adamkui – už nubrėžtą kryptį į modernią, drąsią, laisvą Lietuvą. Prezidentas tarė padėkos žodį susirinkusiems žmonėms.

„Stipri šalis“ nominacija apdovanotas vaikų ligų daktaras profesorius Rimantas Kėvalas – už holistinį požiūrį į vaiką ir jo raidą.

„Klestinti šalis“ nominacija apdovanota įmonė AB „Freda“ už stipraus ir modernaus verslo vystymą Kaune. Apdovanojimą atsiimti atėjo Rimas Varanauskas jaunesnysis.

„Šviesi šalis“ nominacija įteikta dainininkui Andriui Mamontovui – už indėlį Lietuvos muzikoje ir tautiškumo skatinimą.

Susirinkusius džiugino ne vienas garsus atlikėjas – Vidas Bareikis, Andrius Mamontovas, Monika Liu ir kiti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA