Fiksuoja kaunietė: greitosios medikams į pagalbą skubėjo ugniagesiai | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja kaunietė: greitosios medikams į pagalbą skubėjo ugniagesiai

Skaitytojos nuotr.

Ketvirtadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojos užfiksuota vaizdo medžiaga, kurioje matyti vejoje užklimpęs greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

Pasak kaunietės, greitosios medicinos pagalbos automobilis, bandydamas privažiuoti į iškvietimo vietą, vejoje įstrigo visai netoli Kauno Bernardo Brazdžionio mokyklos.

„Į pagalbą atėję žmonės bandė ištraukti automobilį, tačiau nesėkmingai, vėliau atvyko gaisrinės automobilis“, – pasakojo vaizdo medžiagą atsiuntusi skaitytoja. Moters teigimu, asmenį, kuriam prireikė medikų pagalbos, išsivežė kitas greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

[galerija kiek=”4″]

Tiesa, kaunietė stebėjosi, kodėl išstumti greitąją atėjo padėti svetimi žmonės. „Greitosios darbuotojai – du vyrai, vienas iš jų vairuotojas, ir dvi moterys, stovėjo šalia ir stebėjo. Išskyrus greitosios vairuotoją, lyg automobilis rūpėtų tik jam vienam“, – pasakojo kaunietė.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budėtojas „Kas vyksta Kaune“ naujienų portalui patvirtino, kad vyko į pagalbą greitosios medicinos pagalbos brigadai. Pasak pašnekovo, iškvietimas buvo gautas apie 11.50 val. Ugniagesiams pasitelkus gerves, medikų brigada iš vejos buvo išvaduota.

Susisiekus su greitosios medicinos pagalbos stotimi, darbuotoja patvirtino, kad medikų iškvietimas gautas į Kauno Bernardo Brazdžionio mokyklą. Budėtoja neatviravo apie pagalbos iškvietimo laikus, tik patikino, kad antroji greitosios medicinos pagalbos brigada pasiimti ligonį atvyko greitai.

Pasiteiravus, kodėl greitosios medicinos brigada važiavo per veją, budėtoja į klausimą atsakyti negalėjo.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per  „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA