Masinė automobilių avarija Romainiuose: pranešama apie sužeistuosius | Kas vyksta Kaune

Masinė automobilių avarija Romainiuose: pranešama apie sužeistuosius

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Ketvirtadienio popietę Romainiuose susidūrė du lengvieji automobiliai, kurie eismo įvykio metu kliudė dar du lengvuosius automobilius. Įvykio vietoje dirba visos specialiosios tarnybos, pranešama apie sužeistuosius.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė
Justina Kazragytė, eismo įvykis įregistruotas 12.33 val. Pranešime buvo teigiama, kad Romanių gatvėje, ties 36-uoju numeriu pažymėtu pastatu, susidūrė 4 automobiliai.

Pareigūnams nuvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, kad susidūrė du lengvieji „BMW“ ir „Volkswagen Sharan“ automobiliai, kurie nuo smūgio kliudė šalia stovėjusius du automobilius „Mitsubishi“ ir „Volkswagen“.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai, tiek „BMW“ vairuotojas gimęs 1999 metais, tiek „Volkswagen Sharan“ vairuotojas gimęs 1979 metais yra blaivūs.

Pareigūnų teigimu, į gydymo įstaigą buvo pristatyta moteris, kuri eismo įvykio metu lipo į „Mitsubishi“ automobilį ir buvo sužalota.

Kauno greitosios medicinos pagalbos budėtojos duomenimis, eismo įvykio metu nukentėjo dvi moterys, jos pristatytos į gydymo įstaigą.

Romainių gatvėje reguliuojamas eismas, įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai ir ugniagesiai. Eismas įprasta tvarka bus atnaujintas vos tik nuvalius kelio dangą.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA